Днес е 28-ми лунен ден: един от най-светлите дни, време е за чудеса!

луна
Снимка: Istock

28-ми лунен ден е благоприятен за духовни прозрения и придобиване на мъдрост.

28-ми лунен ден е един от най-спокойните и светли дни на лунния месец, а същността му се крие в неговия символ Лотоса, олицетворяващ духовния растеж на човека. Този символ показва, че всичко, насочено към духовно търсене, приключва успешно.

Днешният лунен ден е мистичен, а с вас може да се случат различни чудеса, но характерът им зависи от това как сте преминали през лунните дни. Смята се, че всичко, което сте посадили в предишните лунни дни, сега пораства.

Затова девизът на деня е: „Каквото посееш, това ще пожънеш“. Именно в този ден вие наистина оценявате себе си по това, което сте извършили. Ако ви се случват неприятни събития, не ги мислете за неочаквани, защото това е напълно очакван резултат от вашите негативни действия в течение на лунния месец.

Затова се постарайте правилно да приемете всичко, което се случва в този ден: и хубавото, и лошото. От вашето разбиране зависи много.

Каква цел в любовта трябва да си поставите през 2022 според зодията

Една от основните задачи на този лунен ден е правилно да приемете това, което идва към вас. Ако в течение на лунния месец сте правили всичко правилно и днес получите награда, приемете я с радост.

Не забавяйте темпото и не се отпускайте, в противен случай с това успехът ще приключи. Съберете сили и действайте нататък. Не е необходимо обаче да забързвате темпото – това може да доведе до провал, затова продължете с онази бързина, с която вече сте свикнали, за да доведете всяка ситуация до логичен и успешен край.

Съдбоносните години от живота ви според зодията

Този лунен ден непременно носи успех в дейностите. Всички астрологични школи считат, че е благоприятен за всичко, и на първо място, естествено, за духовни дела. Пътешествията, започнати в 28-ми лунен ден, носят успех – затова смело се отправяйте на път, очакват ви нови впечатления.

Благоприятен ден за големи дела, покупки, начинания. В този ден се постарайте да сте в добро настроение, вглеждайте се в себе си, контролирайте емоциите си.

В днешния ден обърнете повече внимание на медитация, дихателни и енергийни упражнения, отколкото на физически. Големите натоварвания са допустими, но не се препоръчват.

В 28-ми лунен ден може да направите различни прочистващи комплекси. Полезни са водните процедури и е хубаво да си позволите билкова или ароматна вана.

Венера в Рак: съвети на астролозите за периода до 26 юни

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти