Днес е 23-ти лунен ден: насочете енергията си към разрешаване на проблеми, но запазете спокойствие

луна
Снимка: Unsplash

Днешният лунен ден се отличава с висок енергиен заряд и е изпълнен до краен предел не само с активност, но и агресия.

Не си позволявайте днес да бъдете пасивни или да се отпуснете по течението, защото стремителният поток на енергията може да ви смачка. Необходима е обаче активност във външния ви живот – вътрешно е по-добре е да запасите спокойствие.

Енергийните потоци в 23-ти лунен ден са крайно нестабилни. Затова съществува голяма вероятност от грабежи и други неприятни ситуации. По тази причина се препоръчва да избягвате места, където има струпване на много хора, например не бива да посещавате стадиони, дискотеки и подобни места.

Създава се впечатление, че на този ден сами сте виновни за създадените кавги, конфликти и скандали. Работата е в това, че аурата е подложена на много мощно вибрационно въздействие от страна на лунните енергийни потоци.

Тъй като у повечето хора енергийната структура не е приведена в хармония и не е тренирана, възниква ефект „претоварване“, т.е. енергийната обвивка не може да се справи с мощното енергийно поле, излъчвано от Луната. Така човек търси изход и го намира в различни конфликтни ситуации.

Най-правилно е днес да насочите енергията си за решаване на настоящи проблеми, особено тези, които изискват полагане на повече усилия. Ако имате задачи, които не успявате да помръднете от мъртвата им точка, сега енергията на Луната помага да преодолеете дори и най-безнадеждното препятствие.

луна
Снимка: Unsplash

Важното е да не изразходвате напразно силите, предоставени от Луната, за конфликти и спорове, а да ги насочите в правилната посока. В този ден е добре по-малко да говорите и повече да действате. Насочването на вниманието към слухове води до загуба на енергийната стабилност, а колкото повече говорите, толкова по-голяма е вероятността да възникне скандал.

Тибетските астролози смятат, че това е един от най-благоприятните периоди за начало на строителство и получаване на странична подкрепа. Ако в този ден се лишите от някаква вещ, постарайте се да възприемете този факт с радост, защото вие се лишавате от това, което вече не ви е нужно, което затормозява развитието ви. Не си позволявайте да се паникьосате и разстроите, защото може да си докарате много болезнени ситуации. Ако сте изгубили нещо, това означава, че се е освободило място за друго и ново.

Днес е силно неблагоприятен лунен ден за общуване сред много хора или за делови разговори, но благоприятен за действия за защита на жилището, строителство и почистване.

Необходимо е да се погрижите внимателно за здравето си днес, тъй като мощната вълна на противоположни една на друга енергии може да предизвика обостряне на хроничните заболявания или да доведе до различни травматични ситуации, както и да отслаби имунитета и устойчивостта на болести.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти