Днес е 14-ти лунен ден: най-мощният енергиен ден на месеца, щастието ще струи

луна
Снимка: Istock

Днешният 14-ти лунен ден продължава до 16:31 ч.

Това е най-мощният енергиен ден на месеца. Счита се за щастлив ден. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции.

Съдбата ще ви покровителства. Избягвайте да прекарвате този специален ден в безделие. Не губете времето в дреболии.

Всякакви споразумения, сделки имат шанса да бъдат изключително успешни. Това е един от най-добрите дни за решаване на финансови проблеми, подходящ за хазарт, всякакви търговски събития. Денят е подходящ за пътувания и командировки, за промени, свързани с работата.

В този ден са възможни внезапни промени в настроението, тъй като психиката претърпява значителни натоварвания. Не трябва да оставяте обаче лоши чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване.

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Не би било лошо енергийно да почистите къщата и пространството си.

Денят е подходящ за комуникация на всички нива: с приятели, близки, роднини, колеги, партньори. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки.

5-те най-важни астрологични събития през март

 

Разберете какво ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти