Магичната огледална дата 04.04: ето как да сбъднем желанията си днес!

огледало цветя магия
Снимка: iStock

Огледалните дати винаги имат особена сила. Това са дни с необичайна енергия, която носят и даряват късмет на хората. В такъв ден всеки има възможност да сбъдне мечтата си.

Тези дати обичайно са силно енергийни дни, в които е полезно да се извършват различни ритуали, да се започне нещо ново и ,разбира се, да се изпълнят нашитя най-съкровени желания.

Ето защо 4 април е чудесен ден за поставяне на нови цели и задачи!

04.04. ще бъде много премерен и спокоен ден. Нашите мисли и идеи ще станат по-ясни и някак по-ярки. Четири е числото на хармонията, защото съдържа силата на четирите основни елемента: Огън, Въздух, Вода и Земя.

Ще бъде страхотен ден за изпълнение на много задачи наведнъж. Можете спокойно да се заемете с различни дейности. Вниманието ни ще бъде изострено в този ден, така че решаването задачи от всякакъв характер ще ви бъде лесно и дори приятно. Основното нещо е да не бъдете мързеливи в този ден.

Четворката обича, когато хората се отпускат. Разбира се, малко хора успяват да почиват активно във вторник, но след като сте изпълнили всички задачи за деня, трябва да се отпуснете и да се отдадете на почвика. Не се разхождайте, не ходете на фитнес, не вършете други задачи след работа, а просто се отпуснете. Вечерта на този ден е идеална за спокойно забавление у дома и за духовни практики.

Също така в този ден е хубаво да се запознавате и да общувате с нови хора. Като цяло общуването трябва да ни носи повече положителни и приятни емоции и днес, под влиянието на четворката ще е именно така. 

Ето и още няколко съвета от експертите, които ще ви помогнат да превърнете желанията си в реалност на този ден:

Как да сбъднете желанията си по време на магичните огледални дати

​​​​​

Ето какво още ни очаква през АПРИЛ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти