Каква кола ти подхожда според зодията?

В днешно време автомобилът на градския човек е като негов втори дом – това важи колкото за господата, толкова и за дамите, ще се съгласите. И всеки зодиакален знак по различен начин се свързва с мобилната си "къща", употребява я, избира тя.

За Овена идеалната кола е бързата, спортната, за предпочитане кабриолет. Той обича високите скорости, спонтанните приключения, непланираните пътувания. Не търпи критиките на Девите, затова и не ги търси за спътници. Овенският избор за цвят, както се досещате, е нещо ярко, динамично и страстно, а именно - червено.

автомобил
Снимка: Thinkstock

Телците биха избрали стабилна, сигурна кола, която върши работа, а не е само за украшениe. Едно комби или миниван биха побрали семейството и приятелите на път за любимия пикник сред природата. Те са придирчиви към колите си и не търпят някой да замърсява купето. Като шофьори са инати и трудно ще се съгласят с теб, че са объркали посоката, дори и да си прав. Карат бавно и спокойно, без да си пилят нервите.

автомобил
Снимка: Thinkstock

Близнаците биха харесали малка, маневрена и бърза кола с цяла плеяда от джаджи вътре, които да го забавляват, докато шофира. Обичат дълги пътешествия, по време на които да се отдадат на мисли, идеи и мечти.

автомобил
Снимка: Thinkstock

Определено не биха се радвали особено на компанията на някой типичен Скорпион, защото той е твърде мълчалив за вкуса им. Близнаците обичат да разговарят, докато се движат.

Вижте автомобилите за всичките 12 зодии >>>

апп
Снимка: Edna.bg

[img original]35354703[/img]

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти