Днес е 15-ти лунен ден: съдбата ни подлага на изпитания, трябва да мечтаем силно

луна
Снимка: Istock

Днешният 15-ти лунен ден продължава до 16:22 ч.

15-ти лунен ден се определя като неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на обкръжението си. Не случайно символът на този ден е змия-изкусител.  Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. По възможност поддържайте спокойствие, не се поддавайте на изблиците на емоциите.

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Колкото е благоприятно времето, толкова и опасно е. Луната действа като увеличително стъкло и увеличава всички положителни и отрицателни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните ви страни.

15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите.

Отрицателното въздействие на този ден може да засегне преди всичко човешките взаимоотношения - възможни са кавги и сериозни конфликти и често възникващи на сексуална основа. Поради това е по-добре да се отложи изясняването на отношенията и като цяло да се ограничат контактите. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

жена луна
Снимка: Thinkstock

Съдбата може да ви подложи на изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.

Ако имате заветна мечта, насочете всичките си мисли към нея. В астрален план се образува нова писта за живота ви. Желанието ви трябва да е искрено и да не вреди на никого. Луната бързо ще се включи и няма да жали сили за изпълнение на вашата мечта. Причината е, че желанието ви сега се планира в менталното бъдеще.

хороскоп
Снимка: Istock

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти