Седмичен хороскоп за 20-26 март: време за приключения, вдъхновение и нови начинания

Седмичен хороскоп за 20-26 март: време за приключения, вдъхновение и нови начинания
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 13 до 19 февруари).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През настоящата седмица ще проявявате силна воля и целеустремено ще се стремите да сбъдвате желанията си. Период за активност, инициативност и взимане на нови решения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

През периода е възможно да се озовете в проблемни ситуации или да изпаднете в зависимост от обстоятелствата както в работата, така и в здравословен план. Най-добре ще направите, ако обръщате по-голямо внимание на емоционалното си спокойствие и се грижите добре за него 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Период на все по-голяма вътрешна активност, на развихрено въображение, може да имате и ярки сънища: замислете се какво ви показват те. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Началото на седмицата е най-подходящият момент да обърнете внимание на взаимоотношенията с човека до себе си – може да пътувате заедно и да се обогатявате взаимно, споделяйки общи интереси и сближавайки гледните си точки.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

За вас започва нов период – на нови решения, инициативи и проекти. Може успешно да се учите, да пътувате или да създавате контакти с хора в чужбина.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

Възможно е през периода да вземете решения относно приключване на нещо – дали това ще бъдат взаимоотношения или служебни дела, важното е да освободите от всичко вече ненужно и изчерпало се и да дадете възможност на новото да навлезе в живота ви. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Началото на настоящата седмица не е добро време за професионални изяви, а също така внимавайте да не попаднете в конфликтни ситуации с хората в дома си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

През настоящата седмица ще имате възможност да подобрите партньорските си отношения, като внесете вдъхновение и радост в тях. Дори да се чувствате прекрасно, внимавайте да не идеализирате другите и не взимайте спонтанно крайни решения 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През настоящия период отделяйте повече време на дома си – ако останете вкъщи в спокойна обстановка, в която да се зареждате, пред вас ще се открие възможност да обмислите задълбочено по кой път бихте искали да се движите и как да се случват нещата в живота ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През настоящата седмица отделете внимание за партньорските си отношения, и то след предварително обмисляне в уединение – когато сте сами, необезпокоявани от чужди намеса и влияние, ще получите най-добрата възможност да усетите вярно какво искате именно вие и по коя посока ще бъде най-добре да поемете. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

И през настоящия период за вас ще продължава да бъде актуална темата за бизнеса и за финансите ви. Ако възнамерявате да издигнете нови инициативи и да работите по проекти, сега е времето добре да планирате как ще се развиват нещата в перспектива. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

Започва период на нови инициативи, на решения и промени – възможно е да се случат както в личностен план, така и във всяка важна сфера от живота ви. И това е нормално: когато вие се променяте, променя се и всичко, свързано с вас, с вашите желания, интереси и потребности.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти