Ефективната природна рецепта срещу гъбички по ноктите на краката

Ефективната природна рецепта срещу гъбички по ноктите на краката
Снимка: iStock

Хората от древни времена са използвали антисептичните и лековити свойства на среброто.

В древен Египет например полагали върху раните тънко сребърно фолио, което допринасяло за бързото им заздравяване и намаляло риска от инфекция.

Използвано е също и в Гърция, Индия, Рим и Китай. Американците пък поставяли сребърна монета в млякото, за да удължат неговата годност за консумация.

Сребърната вода може да се използва за дезинфекциране на плодове и зеленчуци, промиване на рани и против редица заболявания, които ще се постараем да опишем в нашия сайт.

g
Снимка: iStock

Прилага се успешно против отслабване на имунната система и за бързото възстановяване след боледуване или след диети за отслабване.

Едно от най-ефективните ѝ приложения е за дезинфекции, промивки, гаргари, компреси.

Ако страдате от перманентни гъбички по ноктите на краката, които не можете да отстраните по друг начин, третирането със сребърна вода на кожни раздразнения, рани, екземи и други дерматологични проблеми има висока успеваемост, съветват специалистите.

Това, което трябва да направите, е два пъти дневно да мажете засегнатите нокти с памучен тампон, напоен със сребърна вода.

g
Снимка: iStock

Спазвайте процедурата редовно за около 2-3 седмици и ще забележите как гъбичните участъци по нокътя ще бъдат премахнати постепенно. 

Все пак не предозирайте третирането на засегнатите зони, тъй като прекомерната употреба на колоидното сребро може да има обратен негативен здравословен ефект.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти