За красиви ръце, стегнат корем и изправен гръб

Лилия Огнянова

Сутрин е идеалното време да се раздвижим с някакви леки упражнения.

Може да ви се спи и да си мислите, че нямате сили за нищо, но ако поне две сутрини поред пробвате с малко физическо натоварване, ще се убедите сами колко добре се отразява на тонуса.

Ще се почувствате мигновено събудени, по-енергични, по-весели и заредени с позитивизъм за новия ден. Отделно на това ще засилят и метаболизма ви smiley

Сигурно като чуете „лицеви опори“ се сещате за военно обучение и за нещо, което не сте в състояние да направите. По принцип е факт, че повечето жени се страхуват от това упражнение, най-вече защото е наистина трудно.

Има обаче начин как да го усвоите по-лесно, а именно – чрез йога. Нора в своя канал във Vbox7 е споделила ново видео, посветено именно на тази тема.

Тя показва чудесна комбинация между йога и лицеви опори, която не е трудна и може да се върши на практика от всеки. Колко по-постоянни сте в упражненията си, толкова по-добре ще ви се получават и по-горди ще се чувствате със себе си.

Лицевите опори не само помагат да заздравите и оформите мускулите на ръцете, но и помагат за стягането на коремните и кръстни мускули, което пък помага на цялата ни фигура. Вижте видеото с упражненията и споделете мнение smiley

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти