Любителите на кафето били по-забавни

Любителите на кафето били по-забавни
Снимка: Thinkstock

Може би ще останете учудени от ново забавно изследване, според което любителите на кафето са по-забавни в офиса и печелят повече от почитателите на чая.

Проучванията са публикувани в "Дейли експрес" и се позовават на резултатите от допитване, направено във Великобритания сред 2000 потребители по поръчка на "Нестле" по случай Международния ден на кафето, който беше вчера – 29-и септември.

Авторите на проучването са установили, че любителите на кафе печелят средно 28 000 лири годишно срещу 26 000 лири за почитателите на чая.

Анкетата разкрива също, че кафеджиите по-често заемат по-високи постове в службата и се определят като по-забавни в офиса, докато феновете на чая са по-склонни към конкуренция и се смятат за "душата на компанията", но в извънработна среда.

Подобно на любимата им напитка, на почитателите на чая по-лесно им "кипва кръвта", докато любителите на кафето са по-спокойни и сговорчиви.

Други интересни факти от проучването са, че кафеджиите по-рядко шофират до службата и по-рядко закъсняват за работа от любителите на чая, които от друга страна по-често остават след края на работния ден и повечето от тях са получили поне едно повишение през изминалите пет години.

Пиещите чай се определят като "отборни играчи", но също така признават, че флиртуват с шефовете в стремежа към повишение.

Докато отпиват любимата си напитка, почитателите на кафето по-често сърфират в интернет, докато тези с чая обикновено разменят клюки с колегите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти