Дарителска кампания „Моето мечтано бебе”

Водещата на "На кафе" Гала
Снимка: На кафе

Предаването „На кафе” по Нова стартира нова кауза в подкрепа на недоносените деца за проекта си „Моето мечтано бебе”.

Екипът на предаването обяви дарителска кампания, която ще подпомогне купуването на високоспециализиран апарат за азотен оксид за неонатологичното отделение в „Майчин дом” - София.

Този апарат ще помогне за спасяването на недоносени деца, които са в много тежко състояние след раждането и не успяват да дишат сами.

Раждането на първото бебе в риалити проекта на „На кафе” - „Моето мечтано бебе”, вярата на родителите и всеотдайните лекари вдъхновиха екипа на предаването да стартира кампания в подкрепа на недоносените деца.

В проекта „Моето мечтано бебе” бяха избрани три двойки с репродуктивни проблеми, които получиха безплатни ин витро процедури и лечение. От старта на инициативата на 8 януари 2014 г. досега екипът и зрителите на предаването проследяват какво се случва с трите двойки.

Първата двойка са Галина и Красимир Кандови от монтанското село Копиловци, които имаха сериозни репродуктивни проблеми. Година по-късно те вече са родители на първото мечтано бебе в проекта - Александра.

Тя се роди се преждевременно на 19 декември 2014 г. и тежеше едва 750 грама. От тогава екипът на „Майчин дом” в лицето на проф. Слънчева се бори за малката Александра и три месеца по-късно тя е вече 2 килограма и 700 грама и съвсем скоро може да си отиде у дома.

Всеки, който иска да помогне за каузата на „На кафе” в подкрепа на недоносените деца, може да го направи, като изпрати DMS с текст Nedonoseni на номер 17777. 58 675 лева е необходимата сума за купуването на високоспециализирания апарат за неонатологичното отделение в „Майчин дом” - София

Повече за дарителската кампания вижте във видеото от „На кафе” в NovaPlay

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти