Да полетиш без крила...

Промяната за момичетата във „Великолепните 5“ тази седмица се случва чрез мисия „Хармония“.

Тя се отразява изключително приятно на Маги, Тереза, Зори, Ина и Злати, които намират йога практиките за полезни и разтоварващи. В своя пореден видеодневник Тереза разказва за ефекта на мисията и за отношението й към ментора Нора Пенчева.

„Дневният режим при тази мисия включва ранно ставане между 5:30 и 7:00 часа, като най-важното е да имам свой вътрешен будилник и да се будя сама.“, казва Тери.

Българската Бриджит Джоунс следва стриктно съветите на йога ментора Нора и дори се наслаждава на слънчевия поздрав рано сутрин и дълбокото дишане край прозореца.

Тереза вярва, че йогата й помага да се чувства по-добре и е особено впечатлена от тренировката по контактна йога, по време на която с момичетата изпълняват изключително сложни пози.

„Чувствам се като птица.“, споделя Тери при една от позите, но чувството й не е само следствие на физическото усещане, а и на състоянието на духа й.

Тереза прави изповед по време на своя четвърти видеодневник, в която обяснява за промяната в живота си. Тя признава, че откакто участва в реалити формата се вижда с повече хора, случават й се интересни случки и се чувства по-щастлива от преди.

В днешния епизод на „Великолепните 5“ ще видите още, че Тери намира време да се глези по женски чрез шопинг в мола. Мисия „Хармония“ очевидно й помага да поддържа доброто си настроение, което пък намира израз в няколко нови покупки.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти