Спечелете със Скарлет Йохансон и "Завръщането на първия отмъстител"

Скарлет Йохансон като Черната вдовица
Снимка: Forum Film Bulgaria

Скарлет Йохансон е очарователната и сексапилна дама в екипа на "Завръщането на първия отмъстител".  На премиерата на филма в Лондон тя се появи в пленителен тоалет – червена рокля от колекцията Red Label на екстравагантната дизайнерка Вивиан Уестууд.

Пред камерите Скарлет сподели, че многобройните фенове на събитието са абсолютно вдъхновяващи и истински са я развълнували.

"Много от тях са облечени в костюми на Омъстителите. Дори видях няколко Черни вдовици, което ме кара да се чувствам горда."

Актрисата разкри, че в "Отмъстителите: Ерата на Ултрон" догодина, ще научим повече за миналото на нейната героиня Черната вдовица.

С нова визия и широка усмивка се появи и самият Капитан Америка – Крис Еванс

Самюел Джаксън пък зарадва феновете си с приповдигнато настроение и характерния за него елегантно-небрежен стил, този път дело на Armani.

Мащабната екшън продукция заварва Стив Роджърс след събитията в Ню Йорк и мисията му в "Отмъстителите". Събуден от 70-годишна ледена консервация, той не може просто да продължи живота си и в "Завръщането на първия отмъстител" го намираме във Вашингтон, където се мъчи да се приспособи към съвременния свят.

Когато нападат негов колега от организацията ЩИТ, Стив попада в заплетена конспирация, която излага на риск целия свят. Капитанът се съюзява с Черната вдовица и се опитва да изобличи разрастващия се заговор.

Когато се разкрива целия мащаб на злото срещу, което са се изправили, Капитан Америка и Черната вдовица намират неочакван сюзник и привличат на своя страна бившия военен Сам Уилсън, познат като Сокола. Много скоро тримата се озовават срещу неподозиран и страховит враг – Зимния войник.

"Завръщането на първия отмъстител" идва на голям екран у нас в деня на щатската си премиера – 4 април 2014 година, на 3D и IMAX 3D, със среднощни прожекции на 3-ти срещу 4-ти април в 00:01 ч. в IMAX и Cinema City София, Пловдив и Бургас.

"Forum Fillm Bulgaria" и Edna.bg ви дават възможност да спечелите две уникални и оригинални награди от филма!

За да се включите в играта, е нужно да изпълните следните условия:

1. Да имате регистрация в сайта Edna.bg. Ако все още нямате такава, кликнете TУК и я направете за по-малко от минута.

В електронно писмо до адрес: edna@netinfocompany.bg, озаглавено "Черната вдовица", изпратете отговор на въпроса: 

"Как е истинското име на Черната вдовица (изиграната от Скарлет Йохансон) във филма "Завръщането на първия отмъстител"?

3. Освен отговора си, напишете вашите три имена, възраст (над 18г.), от кой град сте и актуален телефон за обратна връзка.

4. Изпращайте вашите писма до 23:59 часа на 30.03.2014 година (неделя). Писма получени след тази дата, няма да участват в томболата!

Победителите в играта ще бъде избрани на лотариен принцип и обявени в сайта Edna.bg на 31 март 2014 година. 

Интересна и актуална информация може да намерите във Фейсбук на фен страницата на "Отмъстителите"

* Периодът на играта е от 00:00 часа на 29.03.2014 до 23:59 часа на 30.03.2014 г. Победителите в играта ще бъдат избрани на лотариен принцип от жури, представляващо Организатора, в 11:00 часа на 31.03.2014 г. В лотарията участват читатели, дали верен отговор на зададения въпрос. Имената на печелившите се обявяват на 31.03.2014 г чрез статия в Edna.bg, както и на “Фейсбук” страницата на сайта. Представители на Организатора (Дарик Нет ЕАД) ще се свържат с тях непосредствено след лотарията чрез телефонно обаждане. Представители на Организатора (Дарик Нет ЕАД) ще дадат информация на победителя как ще получи своята награда (мърчандайз от филма, осигурена от Forum Film Bulgaria). Организаторът си запазва правото при невъзможност на участник да вземе своята награда, да избере друг победител. Организаторът, Дарик Нет ЕАД, запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Дарик Нет ЕАД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти