Какво искат жените... онлайн

Какво искат жените... онлайн
Снимка: Thinkstock

Данни от проучване будят интерес и помагат за изграждането на консуматорска константа, която различава двата пола по техните интереси и желания.

Именно това провокира най-голямата международна виртуална общност на Kaymu да изследва най-любопитните неща, които търсят представителите на нежния пол в онлайн пространството.

Проведеното изследване показва, че най-търсените неща сред дамите са козметични продукти, дрехи и аксесоари, техника.

Темите, които вълнуват дамите, са тези за любовта, готвенето и съвети за отглеждането на деца.

На пръв поглед нищо странно и необичайно, но има представителки на различните нации, които силно биха ни изумили:

Българките 

Родните красавици се интересуват най-вече от добрата грижа за семейството и децата. Разбира се сред тях има дами, които изненадват с нещата, които търсят онлайн. Голям процент от дамите търсят автомобили без да прибягват до мнението на силния пол. Но темите, които ги вълнуват най-много, са от рода "домашен майстор" или "направи си сам". Те често питат как да поправят нещо в дома си.

Рускините

Тези темпераментни жени търсят съвети в интернет за това как да се преборим с вредни навици, като алкохолизма. Макар и малък процент от тях да е посветен в търсене на отговори по тази тема, това говори за проблем, който се корени в 20% от руските семейства.

Италианките 

Темата, която вълнува италианките в онлайн пространството, е изневярата. Те търсят начини, по които да хванат половинката си "в крачка". 15 % от тях са насочили вниманието си в търсене на най-добрите частни детективи, които могат да им помогнат в това начинание.

Французойките

Дамите от Франция, и то представителките над 40 години, търсят най-често мнения и препоръки за добри пластични хирурзи. Забелязва се бум в интереса към подмладяване и ръст в приходите от тези процедури.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти