Интервю със стриптийзьор

Николай, по-известен като Мистър Майкъл
Снимка: Личен архив

Лилия Огнянова

С Николай се запознах на моминско парти – той беше изненадата и част от програмата, които подготвихме за бъдещата булка. Реших, че не трябва да го пазя само за себе си и приятелките ми, а да го "споделя" и с вас smiley Затова ето го и него в едно интервю, каквото досега не е имало в Edna.bg

Представи ни се – кой си, на колко години, с какво се занимаваш?
Николай, известен в артистичните среди като Мистър Майкъл (псевдоним, който имам от близо 20 години). На 35 години съм и се занимавам най-вече с шоубизнес и по-конкретно – мениджър, фронтмен и водещ на мъжко еротично шоу „Грандос“ (което сам съм създал преди 8 години). В този бизнес съм близо 18 години. Имам и известен опит в чужбина – танцувал съм в 10 държави, сред които Испания, Австрия, Германия, Турция, като по този начин натрупах изключително полезен опит.

Определено може да се каже, че имаш интересен начин на живот и професия. Разкажи ни как започна всичко?
Като малък учех китара и солфеж, откъдето е и нюхът ми към музиката, впоследствие – танците. Запалих се отрано по фитнеса, тренирам от около 19 години. Завършил съм езикова гимназия и Икономическия университет във Варна. Първоначално бях в школа за манекени, конкурси за красота (част от които съм печелил, включително и Мистър Варна 2008).

Развивах тялото си, квалифицирах се като фитнес инструктор и участвах в 5 състезания по класически културизъм и натурален бодибилдинг (най-добро постижение – 2-ри на балканско първенство). Започнах да танцувам с различни групи и балети и на всякакви места в България, после отидох в чужбина и накрая създадох свое шоу.

През него досега са минали около 30 момчета, като концепцията определям аз и наблягам на визията, контакт с жените и артистичен професионален стриптийз, както разбира се, различни атрактивни хореографии и забавни игри с дамите. От няколко години нашумяха моминските партита, там сме доста търсени.

Разкажи ни повече за участията си?
Работата ни е в доста случаи забавна и емоционална, но определено не е лесно да успееш да развеселиш и развълнуваш група дами или цяло заведение на парти или шоу! Струва ни много усилия и постоянна поддръжка, за да съм целогодишно във форма и почти ежедневно в настроение, което да предавам на публиката. 

Шоута имаме по 3-4 дни в седмицата, най-вече в София, вече по-рядко пътуваме в провинцията, където също доста добре ни приемат. Най-вече Пловдив, Стара Загора, Ямбол...

Програмите ни са с продължителност от 30 мин. до към 2 часа, по договорка със заведението, като програмата винаги е различна. На моминските партита най-често сме по един с по един артистичен стриптийз, като костюмът и концепцията са по договорка, ако дамите имат специално желание. Понякога сме и повече момчета с по-дълга програма, случва се и да импровизираме на място smiley

Какво могат да очакват дамите, когато решат ти и твои колеги да разнообразят партито им?

От нас може да се очаква да допринесем с много настроение и емоции, когато сме поканени като атракция на определено парти, тъй като сме освободени, креативни и позитивни, а и в същото време добре изглеждащи млади мъже (професионалисти, каквито би трябвало да бъдем)! Обичаме си работата и се раздаваме максимално.

Имате ли някакви граници – това може да си позволяват клиентите, това не?

Жените на шоу, както и в живота, често надминават моралните граници.... Да кажем, че така се забавляват. Ние като професионалисти сме виждали какво ли не и с рутина си вършим работата. Като топлия вятър сме – повяването е приятно, но пък е рядко! wink

Например, на едно наше шоу е имало по 10 специални повода, а ние можем да уважим специално 4-5 дами... пък и има много други, дошли просто да се позабавляват. Някои се чувстват ощетени, а ние изнемогваме, все пак работим, освен всичко друго. Всичките сме момчета с образование и морал, и държим на това.

Кое е най-странното парти, на което си присъствал?
Странни партита много – за вас. За нас няма странно парти, имаме доста рутина и не се учудвам на някакви по-специални ситуации, просто понякога се натоварваме от дами, които не знаят как да се забавляват и какво да очакват, но пък претендират.

Често ни се обаждат и мъже да им танцуваме... Цената не ни блазни никога, отказваме. Не, че имаме против тях, но не се чувстваме на мястото си, а е важно да ни бъде и на нас комфортно.

За финал искам да дам няколко мои съвети към дамите, за да запазят добрата си визия за по-дълго време:

1. Поне 9-10 часа сън

2. Физическа активност, хранителни добавки – мултивитамини с минерали, омега 3, рибено или ленено масло – полезни са за косата, кожата, ноктите, обмяната на вещества и т.н.

3. Пийте много вода на ден (2-3 литра), това забавя стареенето

4. Естествени маски за лице – утайка от кафе, смесена с мед, стои се 10-20 минути, после се отмива

5. Чаша бяло вино вечер по възможност с любимия мъж, топи мазнини и предразполага към по-весели и страстни изживявания wink

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти