Момиче с лице на кукла и тяло на терминатор

Момиче с лице на кукла и тяло на терминатор
Снимка: fantasticphotoland.me

Юлия Викторова, позната още като Юлия Винс е 17-годишно момиче, което набира все повече популярност в социалните мрежи. Това е заради нейния меко казано необичаен външен вид.

Тийнейджърката има лице като на кукла, тя е наистина красива, а чертите ѝ са просто перфектни, но не точно това събира погледите върху нея, а тялото ѝ. Тяло, което прилича на тялото на някой екшън герой.

Мускулите ѝ биха оставили без думи всеки фитнес почитател, а фигурата ѝ е изваяна до неузнаваемост. Самата тя споделя, че никога не е била запалена по тренировките или бодибилдинга, но е решила да започне да спортува, свързала се е със сегашния си треньор, той ѝ е показал много интересни тренировки и диети и я запалил истински по този спорт.

Юлия признава, че се труди много усилено, за да постигне тези резултати и дори в момента се подготвя за първото си сериозно състезание през септември.

Младото момиче разкрива още, че среща доста негативни отзиви за външния си вид и критиките я натъжават, но се радва, че има и много фенове и последователи, които се радват, че спортува, а не се занимава с нездравословни дейности като много от връстниците ѝ.

“Винаги ще има хора, които не разбират и не приемат моя избор и начин на живот, но няма какво да направя. Важното е, че се чувствам добре и преследвам мечтите си. Всички трябва да го правим.”

Разгледайте галерията ни и вижте как изглежда Юлия.

Към галерията >>>

Прочетете още:

Запознайте се с истинската Рапунцел

Истинската жена не e като от корица на списание

Великите изобретения, направени от жени

Истинската жена не e като от корица на списание

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти