Време за четене: "Никога повече гладни"

Време за четене: "Никога повече гладни"
Снимка: Thinkstock

Забравете всичко, което са ви учили досега за диетите.

В „Никога повече гладни!“  д-р Дейвид Лудуиг обяснява защо традиционните диети не действат и представя радикално нов план, за да ви помогне да отслабнете без глад, да подобрите здравето си и да имате чудесно самочувствие.

В продължение на повече от две десетилетия д-р Лудуиг е в предните редици на изследванията, свързани с контрол на телесното тегло.

Новаторските му проучвания показват, че не преяждането ви прави дебели; процесът на надебеляване е това, което ви кара да преяждате.

Авторът преобръща с главата надолу традиционните диети със своята програма в три фази, която игнорира броенето на калориите в чинията ви и се прицелва директно в мастните клетки.

Няма да повярвате, но е възможно да ядете вкусно и пълноценно и въпреки всичко да отслабнете трайно. Това е хранителен режим без лишения!

Д-р Лудуиг не се смущава да подчертае и един всеизвестен факт: компаниите от хранително-вкусовата промишленост в САЩ и техните застъпнически кръгове харчат десетки милиони долари годишно за политически дарения, лобиране и други подобни дейности.

А в замяна печелят огромно влияние върху политиката, свързана с храните, и подронват стандартите за здравословно хранене.

За автора:

Дейвид Лудуиг, доктор по медицина и доктор на философските науки, е практикуващ ендокринолог и изследовател в Бостънската детска болница, професор по педиатрия в Медицинския институт към Харвард и професор по хранене в Института за обществено здраве към Харвард.

Описван от списание „Тайм“ като „воин срещу затлъстяването“, доктор Лудуиг има многобройни изяви в „Ню Йорк Таймс“ и по американските телевизионни канали.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти