В свят на мистерии, древни традиции и неочаквани обрати

В свят на мистерии, древни традиции и неочаквани обрати
Снимка: Orange Books

 „Вестители“ е първа книга от поредицата „Проклятието на Воронина“, в която авторът ни потапя в свят на мистерии и древни традиции, неочаквани обрати, приятелство, чест и една невъзможна любов.

Ксения е 19-годишно момиче, чийто живот завинаги се променя с жестокото убийство на родителите ѝ. Но мистерията около смъртта им е само една малка част от пъзела, в който се превръща настоящето ѝ.

Необясними халюцинации и ужасяващи сънища започват да тормозят Ксения, докато един ден непознат и мистериозен мъж я отвлича. Игор Алешкин.

Неспособна да избяга, Ксения е принудена да замине с него в Москва, защото той я е издирил не само, за да я предупреди за смъртната опасност, която я преследва, но и да опази живота ѝ.

Безкрайното преследване се превръща в битка на живот и смърт, в която Ксения трябва да избере на кого да се довери и да приеме истината за това коя е – потомка на тайно общество от хора, наречени вестители, които са посветили живота си на вечната борба с кръвожадни същества. 

Но зад заплахата и нарастващата сила на кръвожадните се крие дълбоко заровена тайна, която може да предрече съдбата на хора и вестители.

За автора
Цветелина Владимирова е родена през 1989г. в София.

Средното си образование завършва в 33 ЕГ „Света София”, след което следва Икономика и маркетинг в Нов български университет.

Започва професионалното си развитие в сферата на маркетинга още по време на своето обучение и вече почти четири години е специалист по маркетинг мениджмънт.

Още в детска възраст е привлечена от писането.

„Вестители” е първият неин роман, издаван за широка аудитория.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти