Притеснения, флирт и любов на една улица

Притеснения, флирт и любов на една улица
Снимка: Orange Books

На 14-и февруари тази година се отбелязаха Задушница, Трифон Зарезан и свети Валентин. Освен това своята световна премиера направи противоречивия филм "50 нюанса сиво", екранизиран по едноименния роман.

И за да е препълнено със събития, още една книга направи премиерата си именно на тази дата. Става дума за трета част от поредицата "Дъблин Стрийт" – "Джамейка Лейн" на писателката Самата Йънг.

Предходните два романа са "Дъблин Стрийт" и "Лондон Роуд", които са налични на книжния пазар у нас.

За книгата
Въпреки комуникативността си, Оливия е болезнено притеснителна с противоположния пол – обикновено не успява да събере кураж да доближи мъж, към когото проявява интерес.

Преместването ѝ в Единбург поставя ново начало за нея. След като се увлича по един аспирант, тя решава, че е време да преодолее страховете си и да преследва желаното.

Нейт Сойър е чаровен играч, който никога не се обвързва, но е лоялен докрай към близките си приятели.

Когато Оливия споделя с него неспособността си да завърже интимна връзка, той ѝ предлага да я обучи в изкуството на флирта и да я направи по-уверена в сексуално отношение.

Приятелският инструктаж в прелъстяване скоро се превръща в гореща и напрегната любовна история. Ала тогава миналото на Нейт надига глава и Оливия остава с разбито сърце.

Щом Нейт осъзнава, че е допуснал най-голямата грешка в живота си, той трябва да се труди по-упорито отвсякога, за да накара своята най-добра приятелка отново да се влюби в него – иначе може да я загуби завинаги...

За автора
Саманта Йънг, автор на бестселъри според класацията на „Ню Йорк Таймс“ и „Ю Ес Ей Тъдей“ и „Уолстрийт Джърнал”, е 27-годишна писателка от Стърлингшър, Шотландия. След като завършва Единбургския университет, Саманта се завръща в Стърлингшър, където прекарва щастливо дните си в писане за хора, с които държи останалите да се запознаят, и за светове, които непременно да посетят.

След като е написала повече от десет романа за юноши в стил „градско фентъзи“, Саманта прави големия си скок към съвременен любовен роман за възрастни с творбата си „Дъблин Стрийт“.

Романът е бестселър № 1 на „Ню Йорк Таймс” и наскоро бе преиздаден от „Пенгуин“ САЩ. „Дъблин Стрийт” полага началото на нова трилогия, която ще плени читателите на „Петдесет нюанса сиво” и поредицата „Кросфайър”. „Лондон Роуд” е втора книга от поредицата.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти