Кой печели книга с автограф?

Кой печели книга с автограф?
Снимка: netinfo

Вчера ви писахме за новата книга на Джоан Роулинг – "Копринената буба", която всъщност е подписана от авторката с нейния псевдоним Робърт Галбрейт.

Роулинг прави това – да се представи под чуждо име, че и от друг пол, с цел да види дали издателите ще харесат романите ѝ заради самата им стойност, или ще искат да ги издадат заради известното ѝ име като автор на поредицата за Хари потър.

Оказва се, че без значение под какво име пише, Джоан създава наистина добри творби, като „Копринената буба“ е поредното доказателство.

Edna.bg и „Колибри“ ви даде шанс сами да се убедите в това, като си спечелите екземпляр от книгата, който дори е с автограф от самата авторка!

Условието беше в рамките на 24 часа да ни изпращате ваши снимки с книгата, която четете в момента, без значение на кой автор или издателство е тя.

Днес дойде време да обявим и печелившия. На лотариен принцип бе изтеглена за победител една дама с необичайно име – Гита Пури, на 28 години от София!

Тя ни е показала, че чете на английски език книга пета от "Белгариада" на Дейвид Едингс – The Enchantets' Game и то на електронен носител.

Благодарим на всичките ни 70 участника в играта, които смело ни показаха своя снимка с книгата, която четат. Част от тези снимки, с позволението на техните собственици, качихме във фейсбук страницата ни и можете да ги разгледате ТУК.

Очаквайте още изненади и интересни игри!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти