Изкуството да готвиш желания

Изкуството да готвиш желания
Снимка: Gourmet

"Изкуството да готвиш желания" е най-новата книга на Gourmet Publishing.

Тя е своеобразно продължение на американския бестселър на Ерика Бауърмайстър "Училище за вкусове и аромати".

Естественият поток на живота протича и през двете книги, като започва с разкриването на отделни, забележителни сами по себе си личности.

В новата история те се свързват чрез поразително човешки, семейни, приятелски и страстни връзки.

Една година след края на кулинарния курс, воден от Лилиан в нейния ресторант, животът на героите на Ерика Бауърмайстър е променен – Клои помага на Изабел, чиито спомени болезнено изчезват, а нежната връзка на Том и Лилиан е пред изпитанията на отминала смърт и предстоящ нов живот.

"Изкуството да готвиш желания" ни запознава и със счетоводителя Ал, който усеща числата почти синестезично, уповава се на житейските ритуали, а математическият му ритъм не е достатъчен за прикрито спонтанната натура на неговата съпруга Луиз.

Срещаме се и с Финеган – объркващо млад и толкова висок, че хората понякога го подминават, мислейки го за дърво.

Увлечението му към Клои, която е помощник готвач в ресторанта на Лилиан, е на път да бъде отхвърлено, заради нейната несигурност, неговата твърде тиха привързаност и едно недоразумение, свързано с тетрадки, пълни със спомени и желания.

Сред уханията на сготвената сезонна и емоционална храна, съдбите на героите се подреждат – ту бавно и органично, ту изненадващо и страстно, така че всеки става част от семейството, което е избрал и пожелал.

"Изкуството да готвиш желания", както и "Училище за вкусове и аромати" на Ерика Бауърмайстър може да намерите в книжарниците из цялата страна и онлайн. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти