Стани мениджър за един ден!

Стани мениджър за един ден!
Снимка: Jabulgaria.org

Джуниър Ачийвмънт България организира за четиринадесети пореден път инициативата „Мениджър за един ден. Тази година събитието ще се проведе на 23 март 2015 г., в хотел „Шератон“, гр. София.

Ученици от цялата страна отново ще преживеят един реален работен ден във фирми, държавни и общински институции. Освен че предлага възможности за ефективна професионална ориентация, за много от младите хора това преживяване оставя незабравим отпечатък за цял живот и е първа стъпка в тяхната успешна реализация на все по-конкурентния пазар на труда.

Ученици от 10., 11. и 12. клас и студенти могат да кандидатсват като попълнят онлайн формуляр на страницата на инициативата „Мениджър за един ден“ на уебсайта на Джуниър Ачийвмънт България.

В кандидатурите си те трябва да изпратят своя автобиография и мотивационно писмо до 28.02.2015 г..

Всяка компания-домакин също трябва да се регистрира, като попълни форма за участие на mfd.jabulgaria.org. Крайният срок за регистрация на компании от страната е 02.03.2015 г. Заявилите участие получават потребителско име и парола, чрез които в срок от 02. до 14. март имат възможност да прегледат автобиографиите на учениците, по зададени критерии на търсене и да изберат своите „колеги за един ден”.

Таксата за участие на фирмите от София е в размер на 200 лв. с ДДС. Всички разходи за ученици и учители, свързани с участието им в инициативата и официалната церемония в хотел „Шератон“, София, се поемат от участниците.

За първи път тази година в рамките на инициативата „Мениджър за един ден“ ще се проведе и форум „Професиите на бъдещето“, на който ще бъдат поканени за лектори мениджъри от топ организации в България, които ще споделят тенденциите за развитие на професиите в техните области и ще коментират новите изискванията и предизвикателства пред бъдещите кандидат служители.

Очакваме вашите кандидатури и приветстваме всички фирми и институции, които искат да се присъединят в този ден посветен на проспериращите млади хора, които следват мечтите си.

За допълнителни въпроси: Славяна Докимова, тел.:02/9894361; 0897016405; e-mail: jab@jabulgaria.org.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти