Жерар Депардийо снима филм в пловдивско село

Жерар Депардийо снима филм в пловдивско село
Снимка: Thinkstock

Съвсем правилно сте прочели и разбрали заглавието – Жерар Депардийо ще снима филм в село село Калояново, което се намира на 20 км от Пловдив.

Филмът е с работно заглавие "Le Voyage" и Депардийо ще е в главната роля.

Продукцията е доста пъстра – финансирана е от Швейцария, снимат я италианци, ще се говори на френски и се снима у нас. Пловдивски актьори също ще участват във филма.

Симеон Алексиев – актьор в Драматичен театър – Пловдив, който ще видим като собственик на селско заведение във филма, разказа, че продуцентите не за пръв път снимат у нас.

В случая филмът ще разказва история от 70-те години на миналия век, която се разиграва в малко селце, където времето е спряло и нищо не се случва.

Възрастен мъж на име Ваня – в изпълнение на звездата на френското кино, а понастоящем руски имигрант – Жерар Депардийо, е овдовял и живее самотен и тъжен. За да направят живота му по-добър, близките му подаряват домашен любимец. Но не куче, а прасе.

Отначало Ваня се отнася с голямо недоверие към идеята, но после се привързва към прасето на име Симпи и когато семейството му настоява да го заколи, за да го изядат, той хуква да го спасява през села и паланки, натоварен в стар "Трабант".

Канавата на филма е изтъкана от срещи с различни хора и попадане в различни ситуации.

Сред другите актьори във филма е Кабир Беди, познат от ролите си в телевизионния сериал "Дързост и красота" и "Джеймс Бонд: Октопуси".

Сценарият е на Франк Добрин, а пловдивските актьори, които ще видим наред с големия французин, са Кръстю Кръстев, Русалина Чапликова, Анелия Ташева, Ивайло Христов и Симеон Алексиев

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти