Mo' Horizons с два зашеметяващи концерта у нас

Mo' Horizons
Снимка: EventZone

Mo’ Horizons е група, която винаги създава много настроение с музиката си. В разгара на най-емоционалния сезон Ралф Дрьосемайер, Марк "Фо" Вецлер и Дениз М‘Байе ще изнесат два последователни концерта в България – в Свети Влас и в София.

На 18 юли, петък, хановерската банда ще излезе на сцената на The Lounge Bar в Свети Влас за една вечер с ритъма на екзотиката и много танци.

Ден след това, на 19 юли, Mo‘ Horizons ще зарадват феновете си от столицата с концерт на фона на панорамната гледка към Витоша, от голямата терасата на бар "III етаж".

Концертите на групата са част от поредицата събития Summer Session Concerts, организирани от Event Zone. Концепцията на тези събития е създадена с единствената цел да направи лятото незабравимо. До сега част от "Summer Session Concerts" са били Белослава, Мария Илиева, Submotion Orchestra. Предстои да чуем още Touch and Go, Alice Francis, Васил Петров, Тедосий Спасов, Виктор Чучков, както и много други.

Можете да спечелите среща с групата, като отговорите на въпроса: От кой град са Mo’ Horizons?. Освен верния отговор, трябва да напишете телефон за връзка и на кой от двата концерта искате да отидете. В събджекта на мейла напишете "Mo’ Horizons".

Отговорите можете да изпращате до 24.00 часа на 17-ти юли на info@eventzone.bg. Организаторите ще се свържат с победителите по телефона.

Билети за концерта в Свети Влас, както и за този в София, може да закупите на място или в мрежата на Eventim.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти