Секс съвети за по-гореща и страстна нова година

секс
Снимка: Thinkstock

Всяка нова година започва с традиционните планове и обещания към самите себе си, че ще бъде по-добра във всяко отношение от предишната.

Но какво ще кажете тази година с половинката да си дадете новогодишен обет, който да разпали още повече страстта и интимните ви преживявания под завивките... Като например:

Приемете, че сексът не може да е перфектен. Не се поддавайте на митове (или хвалби – съседите не правят секс шест пъти в седмицата), а си създайте реални очаквания за това какво е вероятно да постигнете и да промените.

Разберете и се наслаждавайте на различията между вас и партньора ви, вместо да се опитвате да го превърнете във ваше умалено копие. Двама еднакви партньори са комбинация, която води до скучни преживявания под завивките. Ако харесвате различни неща, ще се окуражавате да опитвате различни неща.

Разрешете някои проблеми в сексуалното си минало, така че да имате щастлив сексуален живот в бъдеще. Никога не е твърде късно да получите помощ за сериозна травма в секса и определено е време да се отърсите от някои глупави комплекси, насадени ви от бившия/бившата.

Няма такова нещо като идеална връзка. Всички правят компромиси.

Честността не е най-добрата политика. За да сте 100% честни, ще трябва да изразявате всяка мимолетна сексуална мисъл, която имате за другите и всяка негативна мисъл за партньора или партньорката си. Нито едно от двете не е за препоръчване. Бъдете тактични, мили и задръжте най-грубите изрази, които отчаяно искате да изречете насред кавга.

Приемете, че повечето двойки се влюбват и се разлюбват в хода на връзката. Нормално е да има върхове и спадове и това не бива да ви плаши.

Правете секс колкото се може по-често, дори ако не сте в настроение да задоволите либидото си или да ощастливите партньора или партньорката си. Доказано е, че колкото по-често двойката прави секс, толкова по-често го иска.

двойка
Снимка: Thinkstock

Изглеждайте по най-добрия възможен начин, така че партньорът или партньорката ви да обича външната ви обвивка толкова, колкото и вътрешното ви аз. Дори да си останете в събота вечер у дома, за да гледате филм вкъщи, няма да сгрешите, ако се облечете в хубави дънки и горнище.

Определяйте си дати за секс, вместо да чакате той да се случи. По този начин и двамата ще имате какво да очаквате. Ако не сте човек, който обича секса, това ще ви даде време да се настроите.

Бъдете смели и авантюристични и обещайте да не се мръщите на всичко дръзко, което партньорът или партньорката предложи и което вие не харесвате.

секс двойка
Снимка: Thinkstock

Говорете и разрешавайте сексуалните проблеми, вместо да позволявате дребните неща да се превръщат в чудовища в спалнята. Но подбирайте внимателно битките си и се съсредоточете върху всичко добро за сексуалния ви живот и върху това, което се нуждае от оправяне.

Правете промени непрекъснато. Променяйте един от следните елементи всеки път, когато правите секс – времето от деня, когато го правите, стаята, в която го правите, дрехите, които носите, позициите, които избирате.

Започнете Новата година със "секс буркан". Това е стара традиция, която работи. Всеки да напише десет неща, които иска да опита. Вадете по едно листче всяка седмица и опитвайте. Когато бурканът остане празен, повторете с нови десет желания.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти