Най-добрият секс се случвал чак на 55 години

Най-добрият секс се случвал чак на 55 години
Снимка: ThinkStock

За интимния живот няма възрастова граница - резултатите от ново проучване показват, че хората на 55 години правят най-добър секс, пише в. "Дейли експрес".

Допитването, направено във Великобритания, разкрива, че представителите на съвременните по-възрастни поколения се радват на по-задоволителен интимен живот в сравнение с по-младите.

Наскоро 69-годишната британска звезда Хелън Мирън сподели, че сексуалният ѝ живот е чудесен.

Мирън не е единствената по-възрастна знаменитост, направила подобно признание.

Известни личности от света на шоубизнеса като сър Мик Джагър, Майкъл Дъглас и Джейн Фонда също без свян признават, че с напредването на възрастта сексът става по-добър.

Настоящото проучване "наднича" по-отблизо между чаршафите на партньорите, разкривайки защо хората на и над 55 години правят най-добър секс.

Причината е, че удоволствието има много общо с увереността. А знанието какво и как желaем в интимен план идва с напредването на възрастта.

Половината от по-възрастните участници в допитването са споделили, че с увереност разговарят с партньорите си за това какво искат в спалнята.

За сравнение - едва 15 процента от хората на възраст между 18 и 35 години се осмеляват да обсъждат сексуалните си желания.

Анкетата показва още, че благодарение на придобитата с течение на времето увереност по-възрастните по-освободено прибягват до помощници в секса.

Един на всеки четирима по-зрели участници в допитването е разкрил, че използва секс играчки или разнообразява сексуалния си живот с ролеви игри - нещо, което навремето е било немислимо да се обсъжда открито.

И едно забавно видео за това какво си мислят мъжете и жените по време на секс:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти