Лесните тайни за красота на три хубави жени

Миранда Кър
Снимка: Getty/Guliver

Винаги си мислим, че след тях вървят отбор козметици, фризьори, стилисти, фитнес-инструктори и лични асистенти, които им помагат на всяка крачка.

Но сякаш забравяме, че звездите също са хора, само до преди няколко години са били като всички нас и са се грижели за красотата си с достъпни средства.

Три хубави жени – Миранда Кър, Джей Ло и Ел Макферсън разказват как поддържат красотата си и според нас тайните им са напълно приложими и в нашите условия.

Общото при всички е, че наблягат много на прочистване на организма, макар че всяка го прави по свой собствен начин.

Вижте:

Миранда Кер

Бившата съпруга на Орландо Блум и незабравим ангел на Виктория Сикрет'с поддържа кожата си с екстракт от хлорела (вид зелени едноклетъчни водорасли) и много вода.

Хлорела е една от известните супер храни, която съдържа оптимална комбинация от аминокиселини, витамини и минерли, благодарение на които се прочиства целия организъм, кожата сияе и ноктите са по-здрави.

Като говорим за тайните на Миранда, припомняме ви една, която намираме за много сладка - любимата поза на моделката. С ръка, която сякаш слага коса зад ухот си, тя е установила, че изглежда най-привлекателно и често позира така (вижте снимки тук)

Ел Макферсън

„Основната част от моя ритуал за красота е ексфолирането. Така се отстраняват мъртвите кожни клетки, подобрява се циркулацията на кръвта и кожата ми става гладка и сияйна.

Използвам специална четка с въртяща се глава за сухо или мокро ексфолиране, но и ръчното ексфолиране върши чудесна работа“.

Жената, известна като Тялото, е толкова голям почитател на сухото четкане, че дори е създала серия механични уреди с естествен косъм.

Дженифър Лопез

Певицата прочиства тялото си от токсините благодарение на екстракт от зелено кафе.

Освен че премахва отровите от тялото и кожата сияе, този екстракт забързва метаболизма и спомага за отслабване.

Всички те обаче залагат на много течности и здравословно хранене.

Пържено, мазно и сладко не се римува с красота, нали.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти