Кой печели фотоепилатор Lumea Precision Plus

Кой печели фотоепилатор Lumea Precision Plus
Снимка: key visuals

Миналата седмица – на 28 април, ви разказахме за уникалния уред на Philips за фотоепилация в домашни условия Lumea Precision Plus.

Това е последното поколение фотоепилатор от утвърдената серия Philips Lumea: най-ефективното решение за дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване – лесно, безопасно, безболезнено и в комфорта на вашия дом!

Philips прави революционна крачка, като пренася IPL технологията от професионалните козметични салони в компактен, безкабелен фотоепилатор за удобна домашна употреба. Иновативното IPL третиране с нежни светлинни импулси кара косъма да пада по естествен начин и повторното му израстване се потиска. Нежеланото окосмяване намалява с над 75% след само 3-4 процедури (*клинично доказани резултати за зоната на краката).

Разработен в тясно сътрудничество с дерматолози, Philips Lumea Precision Plus е подходящ за различни типове кожа и окосмяване, а резултатът е естествено изглеждаща, гладка и мека повърхност, на която ще се наслаждавате всеки ден. Без скрити разходи за подмяна на лампи или други консумативи, като гелове и мазила, устройството е в състояние да възпроизведе над 140 000 импулса, което се равнява на изключителните 280 процедури на цялото ви тяло в продължение на 5 години.

Edna.bg съвместно с Philips ви предостави шанса да спечелите продуктa и да се убедите сами в качествата му, като за целта трябваше да изгледате видео за продукта и да отговорите на въпроса „Общо колко приставки има фотоепилаторът Philips Lumea Precision Plus и за кои зони са те?

Правилният отговор е три приставки – за тяло, лице и бикини зона.

С гордост можем да споделим, че в играта взеха участие 1066 човека! Победителят обаче може да е само един. На лотариен принцип в присъствието на нотариус и членове на екипа на организаторите бе изтеглено името на големия късметлия и това е:

Ралица Валентинова Колева, 27 години, от град Перник!

Екипът на Edna.bg благодари на всички свои читатели, които участваха в играта и им пожелава успех и късмет в бъдещи инициативи на сайта!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти