Бански костюми за лято 2014

Бански костюми за лято 2014
Снимка: Melai

Биляна Божилова

Обожавам момента, в който разглеждам тенденциите при банските костюми.

Веднага си представям, че вече съм на плажа и се наслаждавам на лятото на пълни обороти и с предизвикателен стил. Но колкото и да се изкушавам по модните трендове, винаги съобразявам избора на бански с особеностите на фигурата ми.

Това е и най-важният съвет при покупката на нов бански - да е модерен, но и да стои добре на конкретното тяло.

Защото както знаем, всяко тяло е различно. Предимствата му трябва да бъдат подчертани по най-добрия начин, а недостатъците да не правят впечатление.

По отношение на моделите, разнообразието за лято 2014 е достатъчно голямо, така че всяка дама да намери лесно "своя" бански костюм. Класически от две части, цял или (а)симетрично изрязан, с ниска или с висока талиявсички са модерни, важното е да се усещате красиви в тях.

Банският с едно рамо - цял или от две части, се радва на голяма модна слава през този летен сезон, въпреки своята непрактичност за добиването на равномерен тен. Т

ози без презрамки е далеч по-практичен, а не по-малко модерен. Банските костюми на цветя и в ярки цветове са най-актуални.

• Kласически от две части
• С едно рамо
• (А)симетрично изрязан
• С висока талия
• С волани
• На цветя
• Без презрамки
• В ярки цветове

Класически от две части

Бански от две половинки, с класическа кройка -  моделът, който притежава всяка жена. Винаги актуален. За по-равномерен тен. Моделът, от който трябва да си купите поне още един и през този летен сезон.

С едно рамо

Крайно непрактичен от гледна точка на тена, но пък изключително женствен. Едно оголено рамо и едно, копнеещо да бъде съблечено - моден сексапил от висша класа.

(А)симетрично изрязани

Без извинение към популярния пластичен хирург - красотата е в асиметрията. Друг е въпросът, че симетрията е също толкова модерна, стане ли въпрос за бански за лято 2014. Важното е да е изрязан, точно как - оставяме на въображението на дизайнерите.

С висока талия

Ретро моделът с висока талия се завърна на модния връх преди няколко сезона и продължава да се радва на завидни позиции. Този бански придава особена изтънченост на дамата, която го носи. Елегантността доминира над сексапила.

С волани

Горнището с волани придава обем на бюста и е идеален за жените с по-малки гърди. Стои закачливо и предизвикателно.

На цветя

Модното лято е немислимо без флорални мотиви. Скучно и... безцветно. Независимо от модела, цветята са живителната сила на всеки бански костюм.

Без презрамки

Най-подходящият модел за красиво деколте с равномерен тен. Приятно е да разбереш, че не се налага да си сваляш презрамките, за да потъмнееш без разлика, просто защото е модерно въобще да не носиш презрамки.

Ярки цветове

Завършекът е традиционен - с феерия от цветове. Неоновите нюанси продължават да са голям хит, но скоро ще бъдат изместени, затова не прекалявайте със сигналността. По-добре заложете на ярки цветове като червено, синьо, зелено, жълто, лилаво, но не в неоновите им тонове.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти