Здравословна смути рецепта за всеки ден от седмицата

Платена публикация

Здравословна смути рецепта за всеки ден от седмицата
Снимка: Delimano

Наближава зимата, а това е периодът от годината, в който трябва да сме най-предпазливи за своето здраве, защото тогава сме най-уязвими. Студеното време ни прави по-лениви, затваряме се вкъщи и все по-лесно намираме оправдания за липсата на физическа активност и похапването на вредна храна.

За да поддържаме своя тонус и през зимата, трябва да обърнем внимание на това какво ядем и да съчетаем здравословното с вкусното. Проблемът е, че за да се подготвиш за наближаващите празници и да създадеш перфектно настроение за теб и близките ти, се изисква голяма доза енергия.

Какво ще кажеш да опиташ нещо ново, здравословно и вкусно, което да направи деня ти жизнен и ефективен? Ще се убедиш, че да се храниш правилно всеки ден никак не е трудно.

Предлагаме ти да опиташ нутрибомба. Енергиен, плодово-зеленчуков коктейл, направен в Нутрибулет – хранителен екстрактор. Той извлича всички полезни съставки от плодовете и зеленчуците и по този начин превръща храната в супер храна – нутрибомба! А ти получаваш свежа и здравословна напитка, която ти дава дневната доза хранителни вещества, от които се нуждаеш, едновременно с това ускорява метаболизма и поддържа нисък холестерола.

„Знам, че като си направя нутрибомба, със сигурност съм яла за деня и зеленчуците, и плодовете, които са нужни на тялото ми. Нутрибулет използвам всеки ден. Една нутрибомба ме засища поне за около 4 часа и съм наистина супер доволна от него“, казва графичният дизайнер Диана Тренкова.

Благодарение на Нутрибулет и неговите нутрибомби приемаш хранителни вещества под формата на невероятно зареждаща и здравословна напитка.

А до 02.01.2016г. можеш да си направиш подарък или да зарадваш близък с лимитираната коледна серия на Нутрибулет на цена от 180лв.

Специално за теб подбрахме рецепти за здравословни нутрибомби за всеки ден от седмицата, които можете да видите в галерията ни тук >>>.

Нека не се забравя, че за да вземеш най-доброто от живота, трябва да вземеш и най-доброто от храната!

А ако тези смути рецепти не ти стигат, виж още много в Смути портала NutriClub.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти