Сродни души в градската джунгла

Платена публикация

Сродни души в градската джунгла
Снимка: netinfo

Ти си забързана и тренди, а Той е стилен и…удобен. И прави страхотни снимки. Вие и Xperia XA сте една добре балансирана двойка. Смартфонът, който е винаги с теб. На сладки приказки с приятелки, във фитнеса или когато избираш нови обувки за срещата довечера. Обичаш да се забавляваш, да споделяш в социалните мрежи. Не просто следиш модните тенденции, ти ги диктуваш. Тренди момичето заслужава тренди смартфон.

Три ключови думи – комфорт, стил и уникални снимки, поднесени в изящна опаковка. Xperia XA на Sony пасва перфектно на визията ти. Ще ти позволи да изживееш своя активен, изпълнен с емоции ден, без да пропуснеш нито миг.

Удобно! Градското момиче обича комфорта. Xperia XA е с изключително тънък корпус и извивки на правилните места, а големият 5‘‘дисплей превръща гледането на видео, скролването в социалните мрежи и браузването в интернет в истинско изживяване.

Зашеметяващи снимки! Улови мига навсякъде, по всяко време, по най-добрия начин. Красиви градски пейзажи, елегантни партита, спиращи дъха залези – снимай и денем, и нощем с 13 MP камера на Xperia XA. А специално за селфита разполагаш с 8MP предна камера с 88-градусов широкоъгълен обектив за по-богати кадри и перфектни групови композиции. Новата ти профилна снимка ще бъде уникална.

Винаги заедно! Ужас! – ти си по средата на вълнуващ чат с приятелка или гориш да публикуваш снимка на новата си прическа, а на екрана е изписано: батерия – 1%. За тези случаи Xperia XA е снабден със специални режими за умно управление на батерията от Sony, които гарантират до два дни работа с едно зареждане, а технологията за адаптивно зареждане Qnovo удължава нейния живот два пъти.

Xperia XA е един наистина елегантен и ярък партньор в забързаното, изпълнено с емоции ежедневие. Положителни, разбира се...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти