Спечелете комплект за дневна грижа от природата с Вероника Калчева!

Платена публикация

Спечелете комплект за дневна грижа от природата с Вероника Калчева!
Снимка: netinfo

Правилната грижа за кожата на лицето ни е от съществена важност, за да поддържаме красотата и сияйността си. Революционната серия от Nutra Effects от Avon използва силата на природата и малките семенца, за да се погрижи за лицето ни по един естествен и нежен начин.

Богатото портфолио на серията ни дава възможност да изберем продукти за всеки един етап от грижата ни, а Вероника Калчева, медицински козметик и посланик на марката, показва лесен режим за перфектна кожа от сутрин до вечер.

Проучете го добре, а след това последвайте линка, за да участвате за комплект за цялостна дневна грижа от Avon Nutra Effects: nutraday.care

Сутрин:

Стъпка 1. Почистване:

Първото нещо, което трябва да направите сутрин за лицето си, е да го почистите и освежите. Важно е да го направите с продукт, подходящ за вашия тип кожа. Освежаващия и почистващ гел Nutra Effects е предназначен за мазна към нормална кожа, а мицеларната вода Nutra Effects – за всеки тип кожа.

Продуктите са с ядки от сапунено дърво, които действат за дълбоко почистване на порите, освежават и успокояват кожата.

Стъпка 2. Подхранване:

След почистване, нанесете дневен крем със слънцезащитен фактор. Така кожата ви ще е едновременно подхранена и хидратирана. Всяка кожа има нужда от хидратация, затова можете да заложете на дневния крем от хидратиращата серия на Nutra Effects.

Тя е със семена чиа, които задържат 12 пъти по-голямо количество вода от собственото си тегло, което им позволява да балансират нивото на хидратация в кожата и да предотвратят наличието на излишен себум. Кремът е подходящ за всяка възраст и всеки тип кожа

Стъпка 3. Разкрасяване:

Новата звезда от серията е BB крем със семена от чиа и стрелиция. Благодарение на природната бомба от разкрасяващи съставки той изравнява тена и същевременно възстановява здравословния вид и сиянието ѝ. Основните съставки – чиа и стрелиция, отговарят за различните ефекти върху кожата ни.

Хидратиращите свойства идват от действието на чиата, а стрелицията придава равномерен тен на кожата, перфектно покритие и намалява вида на несъвършенствата. Заради активните съставки, които съдържа, BB кремът може да замести напълно основния дневен продукт, но може и да работи в синергия с него. 

Ако решите да използвате и дневния си крем, BB кремът трябва да се нанася втори.

Дадохме ви голям жокер, възползвайте се и последвайте линка, за да участвате за цялостния комплект за дневна грижа.

Всичко, което трябва да направите, е да наредите правилно стъпките в сутрешния режим. Успех!

Nutraday.care

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти