Подари красота за Коледа!

Платена публикация

Подари красота за Коледа!
Снимка: Thinkstock

Традицията повелява – с настъпването на последния месец от годината, идва времето на един от най-обичаните празници - Коледа. Замирисва на канелени сладки, а улиците и домовете засияват, окъпани от коледни светлини.

Подаръците са важна част от традицията на празника и всеки от нас очаква с нетърпение да надникне под коледното дърво, за да види какво му е донесъл добрият старец тази година.

За повечето от нас, порасналите деца обаче, шарените пакети под елхата не винаги носят желания подарък, а точният избор се оказва не толкова лесна задача. Подаръците имат своята символика и носят значение, което цели да направи получателя им щастлив от вниманието към него самия. Подбрани според индивидуалността и характера му, те трогват и изпълват истинската си функция – да дарят усмивки.

Нашият топ три за коледни подаръци тази година е в сферата на красотата. Залагаме смело на тези предложения, защото освен полезни те са чудесен начин да покажем, че човекът до нас е специален, а ние искаме най-доброто за него, подарявайки му красота отвътре и отвън.

Парфюмът винаги е бил добра идея за подарък, но когато говорим за специалния аромат от колекцията на крал Луи XIV, с история, датираща от XVII век и градините на Версайския дворец, тогава идеята за този подарък е наистина добра.

В духа на традицията от компанията производител ни предлагат да получим освен нашия избран аромат и друг в по-малка опаковка, но с не по-малко запомнящ и магнетичен аромат. Комплектът съдържа Promenade à Versailles Pour Elle, 100 ml и Versailles Passion Pour Elle, 10 ml - два емблематични кралски аромати, оставящи незабравима следа.

За почитателите на натуралната козметика с етерични масла от компанията Bomb cosmetics ни предлагат коледен комплект от свещ в метална кутия с аромат на грейфрут и мандарина и криймър за вана, който ще освежи банята ни с вълшебен аромат на роза и жасмин. Подарък мечта за всеки докоснал се до удоволствието от топла ароматна вана със запалена свещ до нея за истински релакс. От Bomb cosmetics знаят как да ни зарадват с искрящи опаковки и цветни форми-запазена марка за всеки техен продукт.

Третото предложение в класацията ни е за онези от нас, които се грижат за красотата си не само отвън, но и отвътре и живеят природосъобразно. То е на компанията Savio, наложила се на пазара с продуктите си с висока концентрация на чисти съставки и изцяло биологичен произход.

Коледният комплект включва две бутилки с чист сок от Алое Вера от 530 мл. и гел за спешна помощ с Алое Вера. За всеки, който иска да се чувства във форма, тонизиран и изпълнен с енергия и да поддържа кожата си здрава и подхранена, това е средство, с което ще може да го постигне без особено усилие, но с малко помощ от природата.

За спортуващите гелът за спешна помощ с Алое Вера ще бъде незаменим помощник срещу болките от претоварени мускули и разтеглени сухожилия. Полезен и здравословен подарък, който ще бъде оценен от нашите близки, защото е подарен с мисъл за тяхното здраве.

И не забравяйте освен подаръците и коледното си настроение, защото нищо не е по-важно от блясъка в очите и пълните ни с любов сърца в Коледната нощ!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти