Orbit® изкушава с нов плодов вкус

Платена публикация

Orbit® изкушава с нов плодов вкус
Снимка: Thinkstock

В началото на годината Orbit® изкушава вкусовите рецептори на потребителите с ново плодово предложение – Orbit® портокал, добавяйки нов свеж вкус в портфолиото на бранда. Дъвките с плодови вкусове са се наложили на пазара като предпочитан избор на хората готови да експериментират, винаги търсещи нови и вълнуващи усещания.

Портокалът е най-познатият цитрусов плод в България, изключително популярен и широко използван при много напитки и в същото време уникален за категорията дъвки. С новия Orbit® портокал компанията цели да отговори на предпочитанията на потребителя и да покаже че грижата за устната хигиена може да бъде не само ефективна, но и със страхотен вкус.

Orbit® портокал е със свеж и дълготраен плодов вкус, който едновременно енергизира и оставя усещане за чистота, като тази след измиване на зъбите. Както всички продукти на марката, той има и още едно предимство - висока ефективност за ограничаване на денталния кариес и подобряване на устната хигиена.

За да отбележат настъпването на пролетта, специални свежи и цветни Orbit® дръвчета, ще “разцъфнат” в столичните молове и местата на продажба. Освен свежа пролетна декорация, дръвчетата ще са и място, където потребителите могат да се запознаят и с новия свеж вкус.

Употребата на дъвка Orbit® без захар 15 минути след хранене и пиене може да бъде ефективно средство за подобряване на ежедневната орална грижа. Дъвченето на дъвка повишава отделянето на слюнка, която помага да бъдат премахнати остатъците от храна и неутрализира вредната киселинна плака, която с времето може да причини появата на кариес.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти