Не забравяй себе си в списъка с подаръци за Коледа!

Платена публикация

Не забравяй себе си в списъка с подаръци за Коледа!
Снимка: TopShop

Наближават коледните празници. Настроението е приповдигнато, очакването на почивните дни все по-нетърпеливо. Всеки трескаво търси перфектните подаръци за близките хора. Трябва първо да измислиш супер оригинална идея, а после и някак да успееш да я осъществиш. Обмисляш как да минеш през всички възможни магазини след работа и да се сдобиеш със супер подаръци.

Малко е изтощително, но си струва като си представиш реакцията на любимите хора, отваряйки мечтания подарък. Покрай цялата лудница обаче, не бива да забравяш да зарадваш с подарък и себе си.

Предлагаме ти два варианта.

Вариант едно се състои в следните стъпки. Помисли от какво имаш нужда. Направи списък с плюсове и минуси. Започни да изчисляваш колко пари ще останат от подаръците на всички твои близки. Прецени дали желаният от теб подарък влиза в този бюджет. Не пропускай да изчислиш и времето, което ще ти е необходимо да идеш до магазина. Ако подаръкът е по-голям или чуплив, погрижи се за транспортирането му до вкъщи. Ако нямаш кола, помоли приятел за помощ или отдели пари за такси. Наслади се на своята награда, заслужаваш я след тази дълга година, изпълнена с работа и ангажименти.

Вариант две. Изиграй играта на Дормео тук или тази на Делимано тук и имаш шанс да спечелиш награда, която ще бъде доставена директно в твоя дом. Всяка от игрите изисква не повече от 1 минута от твоето време, в което можеш да се разнообразиш от ежедневните задачи с нещо забавно и различно. Спечели си награда, която да ползваш с удоволствие през новата година!

Играта за време „Открий подаръците“ ще те забавлява и ще имаш възможност да грабнеш някои от подаръците от Дормео за нула време.

Изиграй играта „Дай енергия на Дядо Коледа с Нутрибулет” и спечели страхотен подарък от Делимано. Целта е да създадеш перфектното смути от плодовете и зеленчуците, даващи най-много енергия и витамини, за да помогнеш на Дядо Коледа да събере цялата си сила, за да успее да раздаде всички подаръци на време.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти