Майките вярват повече на имуностимулантите, а не на антибиотиците!

Платена публикация

Майките вярват повече на имуностимулантите, а не на антибиотиците!
Снимка: Марсианци ИмуноФорте

Доказано е, че периодът в края на януари и първите две седмици на февруари е най-опасен откъм настинки и вируси за децата.

Всяка майка е попадала в затворения кръг на грипа, който сякаш няма край, изтощава детския организъм и ни поставя във въртележка от силни медикаменти, течащи нослета и температура.

Именно поради това, в разгара на грипната епидемия, подбрахме изпитани съвети и хитринки от майки за подсилване имунитета на детето.

„Откакто синът ми тръгна на ясла боледуванията се учестиха страшно много. Благодарение на витамини и имуностимулатори успяваме да удържим фронта и да не се стига до антибиотици. Доволна съм от комбинирания сироп с черен бъз, бета глюкани и шипка, защото с него моето дете не боледува колкото преди. Дори да има настинка, тя определено протича по-леко и без антибиотик.(М.Алексиева)

„През есента моето дете точно тръгваше на детска градина за първи път. Чух от другите майки в парка, че дават Марсианци ИмуноФорте за по-силен имунитет. Реших и аз да се подсигуря и да го давам на Калина през първия месец. Е , не се разминахме съвсем с боледуването, но се оправихме по-бързо от друг път.

Сега, за подсилване на имунитета давам витамини, при симптоми на настинка и грип, правя чай с мед и лимони плюс сироп Имунофорте, противник съм на антибиотиците.“ (В.Петрова)

„Тази година, въпреки търкалянето в снега и контактите с болни дечица, моето не се разболя. При първи симптоми на настинка давам имуностимулатора на Марсианци и физиологичен разтвор за нослето. Детето ми харесва вкуса на сиропчето и не се разболя, дори когато всички вкъщи бяхме болни. Бих го препоръчала, защото не съдържа изкуствени съставки и аспартам, детето го харесва и най-важното не боледува в сезоните на грип и настинки. (П.Маринова)

„В пика на грипния период задължително давам имуностимулатор с черен бъз и бета глюкани, защото в днешно време плодовете и зеленчуците не са това, което бяха в моето детство. Преди това сама приготвях сок от черен бъз, но освен че отнема доста време, се оказа, че концентрацията в сиропчето Марсианци ИмуноФорте е доста по-висока, от тази в домашно направената отвара. Съставът му е изцяло натурален и с чиста съвест бих го препоръчала.

Вижте повече за Марсианци Имунофорте тук!

Втора зима поред не сме боледували, дори за ден, от нищо и не сме отсъствали от училище. Грипът вече не го познаваме.(А. Куманова)

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти