Лятна детоксикация сред природата

Платена публикация

Биохотел Моравско село
Снимка: Архив

През периода 5-12 септември 2015 г. в комплекс Моравско село ще се проведе седмица, посветена на здравословния начин за живот и спорта.

Био хотел Моравско село се намира в местност Предел , на 10 км от Разлог, в полите на Рила и Пирин. Земята е биологично сертифицирана , намира се на 1100 метра надморска височина. В хотела има ферма, в която се произвеждат био плодове и зеленчуци.

Може да се включи АБСОЛЮТНО ВСЕКИ, желаещ да подобри своето здраве и  да придобие нови навици свързани със спорта и  природосъобразния начин на живот.

Нашата мисия е да ви предложим  съвкупност от здравословна биологична храна , поднесена под формата на салати, фрешове, балансирани основни ястия, съобразени с физическата натовареност на програмата и тренировки събуждащи енергията във вашите тела.

Сигурни сме, че дори само за една седмица, посветена на вашето здраве, Вие ще може да усетите разликата между сивото полуфабрикатно ежедневие и здравословния, активен начин на живот сред природата.

Треньор на лагера ще бъде Манол Калниев, който ще се занимае с цялостната физическа подготовка на групата.

Tой е роден в гр. Смолян на 14.06.1977г.  Завършил е Спортното училище „Васил Левски“ в гр. Смолян, НСА, катедра „Ски-сноуборд, туризъм, алпинизъм и  ориентиране“. С втора специалност – учител по физическо възпитание.

Национален състезател по ски ориентиране, представил страната на международни състезания. 

Последните две години води  спининг класове в гр.Банско  през зимния сезон и в комплекс Регина Маре – Царево през летния сезон.  Успоредно с това тренира и преподава Wing-Chun (китайско бойно изкуство). 

Избрахме него за треньор на лагера, не само заради неоспоримите му качества като спортист и човек , но и заради изключителната енергия и мотивация, която дава по време на тренировките и начина, по който кара всеки да се пребори сам със себе си , за нещата които иска да постигне.

Програма:

На ден ще се провеждат 3 до 4 тренировки по график,  включващи каране на колела, спининг, тичане, планинско ориентиране, плуване, упражнения за разтягане и оздравяване на тялото, планински преходи, клас боди стронг. Всеки участник ще има възможност да се консултира лично с треньора за всичко, което го вълнува.

През целия период ще се следва програма с часове на ставане, хранене, тренировки и почивка. Алкохол и внасяне на храна няма да бъдат разрешени по време на лагера. Тютюнопушенето не е препоръчително, а мобилни устройства по време на тренировките не са разрешени.

Всяка вечер ще бъдат прожектирани филми и ще има дискусии, свързани със здравословния начин на живот, живата храна, спорта и холистичните начини за поддържане на баланс в човешкия организъм,

Ще навъртим много километри, ще изпием доста литри чай, ще хапнем хубава храна, ще се надишаме с чист въздух и най-вече ще  обърнем внимание на себе си и ще си починем по един активен и различен начин! 

За записване – просто изпратете имейл на 2@biohotel-bg.com с тема Slim & Fit Week и текст „Участвам“. Ние ще ви върнем отговор със всичката необходима информация.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти