Лесно е да спечелиш бутилка Розе!

Платена публикация

Лесно е да спечелиш бутилка Розе!
Снимка: Thinkstock

Лесно е да спечелиш бутилка Розе. Но ако си мислиш , че да направиш лозе сега е трудно, представи си как се е случило преди 100 години?

След като купуват земя през 1911 г. и години работа в добиване на ценната смола Каури (Kauri), братята Бабич се установяват в земите си в долината Хандерсън, Нова Зеландия. По това време тази земя е покрита с бурени. Работят усилено, за да почистят мястото и скоро започват да отглеждат крави и зеленчуци.

След още упорита работа, следват първите лозя и овощни градини. „За единадесет години“, често казвал Йосип Бабич, „Слънцето не ме е виждало в леглото“. Всяка усилена работа се отплаща. Днес, във всеки един момент, отражението на слънцето блести в чаша пълна с вино Бабич, някъде по света, а може би в твоята чаша.

Точно както братята Бабич, две момичета в България започват съвсем плахо, но с ентусиазъм, своя винен път. Вижте историята на Елена и Мария – винени почитателки, пишещи в enosiasti.bg, който решават и правят свое вино, от два реда грозде и мнооого хъс и любопитство към същността на процеса.

Споделете тяхната история или пък вашата и използвайте #babich10

Първите 5-ма ще получат бутилка Бабич Розе от Пино ноар, прекрасно вино за предстоящите празнични ястия.

Ако искате да дегустирате и избирате вино успешно сами, прочетете историята на Иван Македонски, който ще ви разходи из винения свят с един кратък, но особено забавен винен курс

Повече за кампанията тук:

Сподели своята история

10 години Бабич в България

BabichBulgaria @ Instagram 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти