Kalapod – новата марка градски обувки

Платена публикация

Kalapod – новата марка градски обувки
Снимка: KALAPOD

Модата е като пролетта. Тя е онова ново, свежо начало, което очакваме с нетърпение и което ни кара да се чувстваме млади, енергични и заредени с настроение. Дори и по-консервативните не могат да й устоят, защото модата е нещо повече от дизайн. Тя е носител на оптимизъм. Каквото и да си говорим, новото винаги ще ни привлича като магнит и (почти) винаги ще е по-добро от старото.

Времето се затопли и заедно с това желанието ни да изхлузим тежките зимни ботуши и да скочим в цветни и красиви пролетни обувки е все по-силно. А ако има нещо по-хубаво от цветни и красиви пролетни обувки, това са само новите цветни и красиви пролетни обувки. И като говорим за нови – има нещо наистина ново на българския пазар, което непременно ще грабне вниманието ви.

Тази звезда се нарича KALAPOD и е новата марка градски обувки. Без значение дали става дума за комфорта на ежедневието, блясъка на специалните случаи или динамиката на спорта – KALAPOD ще ви предложи решения за всички случаи. Съобразени с най-актуалните модни тенденции, обувките с марка KALAPOD ще ви дадат самочувствие и увереност, каквито само едни хубави европейски обувки могат да дадат. Но модерната и красива визия е нищо, ако не е съчетана с удобство и това го знае всяка жена, която в края на дълъг ден едва дочаква да събуе и захвърли поредния неудобен чифт. За щастие, този път не се налага да правите компромиси – можете да имате и двете. Нещо повече – можете да имате и трите, защото цената е повече от добра, а съотношението качество/цена е почти без конкуренция на пазара.

С оглед на всичко това, изкушението да си купите не един, а няколко чифта пролетни обувки е голямо. А изборът ви е още по-голям. Над 6000 артикула ви очакват на  www.kalapod.bg с огромно разнообразие от модели, цветове и размери. Ако не намерите нещо, което да удовлетвори напълно вкусовете ви, проверете отново следващата седмица. Или по-следващата. Защото KALAPOD обновяват гамата си ежеседмично. Неслучайно казахме, че са новата звезда – това определение е напълно заслужено. Но не само богатият избор и конкурентните цени са това, което отличава KALAPOD, нито периодичните промоции, намаления и разпродажби, които организират.  Те са добри, защото работят в услуга и улеснение на клиента и цялото им внимание е насочено към вас. Не просто добри – най-добрите.

Вие можете да избирате как да заплатите поръчката си – онлайн с карта или при получаване с наложен платеж. Ако по някаква причина се откажете и решите да върнете обувките, можете да го направите в срок от 14 работни дни. И понеже KALAPOD държи на вас и се грижи за вас, доставката при поръчка на стойност над 40 лв е безплатна.

А най-хубавото е, че можете да пазарувате от комфорта на дома или офиса си, в удобен за вас час, без да обикаляте магазини и да се блъскате с тълпи изнервени хора. Имате пред себе си цялото необходимо време и спокойствие, за да намерите точно онзи чифт, който ще пасне на вашата индивидуалност и ще направи пролетта ви прекрасна. Защото пазаруването може (и трябва) да бъде удоволствие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти