Как да се облечем на Нова година

Платена публикация

Как да се облечем на Нова година
Снимка: Newyear.bg

Съвсем малко остава до края на 2014-та – Новата година е на прага и очаква да я посрещнем подобаващо. Сигурно вече сте решили къде и с кого ще празнувате и остава единствено да комбинирате последните работни дни с подготовката за тържествената нощ.

Всички дами се сблъскваме с вечния въпрос: как да се облечем? Най-важното при търсенето на правилния отговор е да съобразим стайлинга си с мястото, на което ще посрещнем Новата година.

Ясно е, че празнуването ще е дълго, което поставя удобството на преден план, но пък от друга страна – тази нощ е веднъж в годината и си заслужава да направим малък компромис с комфорта в името на това да сме бляскави и елегантни. Все пак както посрещнем Новата година, така ще ни върви през всичките ѝ дванайсет месеца, нали?

Не е задължително да си купувате нещо специално за празника, макар че той е прекрасен повод да попълните гардероба си, особено ако сте решили да не сте вкъщи. На домашно парти вие определяте дрескода, но на събитие другаде е добре да имате предвид някои правила.

Тоалетът ви трябва да е съобразен със спецификата на тържеството. Различната обстановка, меню и музика предполагат различен стайлинг – ще използваме за пример петте зали на петзвездното Новогодишно парти в хотел Кемпински в столицата. Най-голямата ще глези гостите си с луксозна атмосфера, красиво декорирани маси, изискана вечеря и звездното присъствие Deep Zone Project и уникалния Метин Енимехмедов.

На подобно парти ще е престъпление да не блеснете с изискана вечерна рокля, комбинирана с елегантни обувки (дори да не са с най-високите токове, за да можете да танцувате) и красиви бижута. Най-лесно ще е да заложите на класическото черно, но в тона на празника са също червеното и бялото.

А ако искате да сте в крак с последния писък на модата, то тогава изберете цвета на 2015-та: марсала. Този кафяво-червен нюанс ще е доминантният моден цвят през Новата година.

Ако ще празнувате в обстановка, типична за дискотека или бар (пренебрегвайки хапването за сметка на танците и наздравиците), както ще е в три от по-малките зали на Новогодишното парти на хотел Кемпински, то тогава е добре да забравите за дългите рокли.

Заложете на ансамбъл от ефектен топ и пола или секси рокличка, като можете да експериментирате по-смело с нестандартни кройки и цветове. Водеща тенденция за този сезон е асиметрията, много актуални са и плисираните къси поли, както и тези от кожа.

Още по-екстравагантно и секси може да се облечете, ако сте решили да посрещнете Новата година под звуците на близката до темперамента ни балканска музика или най-актуалните попфолк хитове – атмосфера, която ще завладее Синята зала на Новогодишното парти в хотел Кепмински.

Доста от родните фолк звезди в последните години демонстрират завиден моден вкус, оставяйки далеч в миналото стилистичните недоразумения, които бяха една от слабостите на този жанр в първите му години. Съвсем спокойно можете да се вдъхновите от сценичните тоалети на Алисия, Галена или Цветелина Янева и да сте сигурни, че ще сте в крак с най-актуалните тенденции в модата.

Ако все пак сте били улисани в други ангажименти и още не сте решили къде да празнувате настъпването на Новата година, можете да го направите на партито, организирано от FlyEvents и Symbol Media Group в хотел Кемпински.

За повече информация посетете специално създадения за събитието сайт – Newyear.bg, и побързайте – 2015-та вече ни се усмихва зад ъгъла и ни чака да я посрещнем с настроение, елегантни и в приятна атмосфера с най-любимите ни хора.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти