Хиляди домакини в надпревара за най-вкусна рецепта с майонеза

Платена публикация

Хиляди домакини в надпревара за най-вкусна рецепта с майонеза
Снимка: netinfo

Десетки хиляди идеи за вкусни ястия се очаква да бъдат изпратени и тази година за националния конкурс с рецептите на майонеза “Краси”. На финала на 8-то издание 20 домакини ще спечелят модерни уреди за готвене на пара, с които ще могат да приготвят рецепти за здравословно хранене за близки и приятели.

Условието е само да участват в конкурса “Спечели с рецептите на “Краси”, който е вече в разгарата си. Всеки, който иска да се запише, трябва само да изпрати рецепта на избраното ястие, което се приготвя с майонеза, в специалната форма в сайта на конкурса.

Надпреварата за най-добра кулинарна идея стартира в полунощ на 9 ноември и само през първите няколко часа бяха изпратени над 1000 рецепти. Конкурсът продължава до 23:59:59ч. на 22 ноември, когато ще бъде преустановено получаването на заявки.

През изминалите 8 години събитието печели все по-голяма популярност, като през 2014г. в него се конкурираха над 18 200 рецепти за всякакви видове ястия.

От тази година майонеза “Краси” е носител и на престижния приз “SUPERBRANDS”. Глобалната организация Superbrands, призната като водещ световен независим арбитър в брандинга, определи пловдивската марка сред тези, които се отличават и доминират над останалите в рамките на националния пазар.

Майонеза "Краси" получи и наградата "Любима марка" в раздел "Млечни продукти" и "Българска марка" в националната класация на потребителите. Това е признание, което доказва, че пловдивската търговска марка е изградила отлична репутация в своя сектор и предлага значителни материални и емоционални предимства пред конкурентите, факти, признати и от потребителите. Пловдивската майонеза е доказала своите качества през последните две десетилетия и е предпочитаната марка, запазила традиционния български вкус.

Собствникът на компанията Димитър Консулов не пропуска възможност, за да подчертае, че “Краси” се произвежда само и единствено от екологично чисти продукти и натурални, ароматни подправки, без заместители и изкуствени подобрители.

В историята на конкурса има и щастливи победители мъже, така че рецепти може да изпраща всеки, навършил 18 години.

Цялата информация за правилата и наградите тази година може да се намерят на сайта!

Организаторите пожелават успех и много кулинарни забавления на всички почитатели на майонеза „Краси”!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти