Естественият помощник на мама

Платена публикация

Естественият помощник на мама
Снимка: EVITAL

Няма нищо по-естествено от любовта на мама. Нито от усмивката на бебчо.

Няма нищо по-естествено от това мама да е готова на всичко, само и само бебчо да расте здрав и да има повече поводи за усмивки. Но понякога малкото човече плаче и дори мама не е в състояние да го успокои.

Не помагат нито прегръдките, нито песничките, нито люлеенето, нито любимата играчка. Срещу бебешките колики много често те са безсилни. Затова в такива моменти, добре е мама да има под ръка Colic Stop.

Colic Stop са перорални капки на основата на етерично масло от плода на ким, които бързо облекчават бебешките колики. Кимът (Carum Carvi) е растение, разпространено в Европа, Северна Азия и Северна Америка. Етеричното масло, извлечено от плода му, традиционно се използва като средство за подпомагане на нормалното храносмилане.

Така Colic Stop, напълно естествено, благоприятно подпомага храносмилателните функции на стомашно-чревния тракт, съдейства за облекчаване на подуването в стомаха и спомага отвеждането на излишните газове.

Освен че е продукт на растителна основа, мама може да е напълно спокойна - Colic Stop не съдържа захар и изкуствени оцветители, а капкомерът го прави лесен за употреба и дозировка.

Препоръчителният прием за бебета е още при първата поява на колики по 2 капки за кг телесно тегло 3 пъти дневно, а за деца на възраст 3-6 години (от 15 кг) - 30 капки 3 пъти дневно.

Няма нищо по-естествено и от това, когато коликите спрат, малки и големи да могат да поспят. Защото, както знаем, сънят е здраве.

За повече информация посете нашия сайт ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти