Елфи и джуджета атакуват рекорд на Гинес в София

Платена публикация

Елфи и джуджета атакуват рекорд на Гинес в София
Снимка: FUNtasy Ring Park

1800 eнтусиасти, маскирани като елфи и джуджета, ще опита да събере най-големият увеселителен парк на закрито на БалканитеFUNtasy Ring Park на 21 декември в 16:00 часа.

Целта е да бъде подобрен рекорда на Гинес, който в момента се държи от Тайланд с 1762 участника.

Организаторите ще осигурят шапки и аксесоари за всички малки и големи участници в инициативата. Тези, които дойдат облечени в червено и зелено или имат акцент в тези цветове плюс шапка на джудже, ще получат като награда 50% отстъпка от цените на всички атракциони в парка.

Тя ще може да се използва от 21 до 24 декември.

Сред предлаганите забавления са ледена пързалка, вело зона, въртележка, влакче, хай-тек пързалка, джунгла, трамплини, надуваеми замъци и др.

Всички кандидат-елфи и джуджета ще участват и в специална томбола с 21 награди – велосипед, детски играчки и безплатни входни билети за FUNtasy Ring Park и първия увеселителен парк за тийнейджъри и възрастни – Upper FUNtasy.

Според изискванията на Гинес, за да бъде подобрен рекорда трябва да се съберат над 1762 маскирани като елфи и джуджета на едно място за поне 5 минути.

Преброяването ще става по специална система с номерирани гривни, а събитието ще бъде удостоверено от нотариус, както и с фото и видео заснемане.

На 20 декември, ден преди поставянето на елфическия рекорд, центърът ще събере стотици деца за голямото коледно четене на Пощенска кутия за приказки с Гери Турийска.

В него ще се включат популярни радио водещи и актьори, а музиката ще е от любимата на малки и големи Дивна.

Началният час на партито е 11:00. Тогава ще бъдат изтеглени и 100 от хилядите писма на български деца до истинския Дядо Коледа, чиито желания ще бъдат сбъднати благодарение на FUNtasy Ring Park.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти