Ефикасното решение за сваляне на силен грим

Платена публикация

Ефикасното решение за сваляне на силен грим
Снимка: Garnier

Всички обичаме грима: забавно е да си играем с цветове и форми, да изпробваме нови варианти, да променяме своята визия от дневна на вечерна, да започнем деня с грим а ла femme fatale или с нежен грим, който веднага да ни подмлади.

Не е толкова забавен обаче моментът, когато гримът трябва да се свали. За щастие това вече не е проблем!

Новата двуфазна мицеларна вода на Garnier с масло е съвършената комбинация на масло, което стопява грима, и на мицели, които почистват лицето като магнит.

Преди употреба разклати, за да се смесят маслото и мицеларната вода, напои тампона и почисти лицето си, без да търкаш силно, с едно движение. Кожата става чиста, спокойна и без мазни следи.

Поиграй си с грима и се включи в наградната игра „Двете лица на красотата“! На едната половина от лицето си остави грима, а другата почисти с двуфазната мицеларна вода на Garnier с масло.

Направи си селфи, на което държиш двуфазната мицеларна вода на Garnier с масло, и го качи на http://www.cleanselfie.com/bg . Впечатли журито, което ще награди най-забавните снимки с богат пакет продукти на Garnier. Позабавлявай се и спечели награда до 25 юли.

Приеми предизвикателството!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти