Черното и бялото винаги ще са на мода

Платена публикация

Черното и бялото винаги ще са на мода
Снимка: NIVEA

NIVEA и Антония Йорданова отправят предизвикателство към теб! Ти си атрактивна, уверена в себе си жена, която има усет към модата. Стремиш се винаги да си стилна и никога не изневеряваш на собствения си стил.

Влез и участвай в играта на NIVEA Invisible for Black&White на Nivea.bg/blackandwhite от 4 до 31 май, като съчетаеш различни дрехи и аксесоари в черно-бялата гама.

В допълнение, ще получиш съвети за модните тенденции, подходящи за сезона от топ стилистката, за да бъдеш винаги актуална. 

Наградите са задължителни! Можеш да спечелиш продукти от серията NIVEA Invisible for Black&White, а една от участничките ще грабне голямата награда - цялостен стайлинг в черно-бялата гама, създаден от Антония Йорданова.

Специалната дреха ще бъде изработена така, че да отговаря на твоята визия и стил, и разбира се, вдъхновена от серията на NIVEA. Защото както казва Антония Йорданова:

"Черното и бялото са всичко, от което една жена се нуждае, за да изгради добър стил, стига да знае как да се възползва от хармонията помежду им. Като стилист с дългогодишен опит в различни модни проекти, нямам нищо против да работя с различни дизайнери, марки дрехи, модели и т.н. Но винаги предпочитам да използвам NIVEA Invisible Black&White. Той е доверен приятел за всяка фотосесия или видео клип".

Продуктите от серията са първите дезодоранти с 48-часова защита от изпотяване, които не оставят бели следи по черните дрехи и предотвратяват появата на жълти петна по бели дрехи. С тях ще бъдеш сигурна, че черното ще остане черно, а бялото- бяло за по-дълго!

Перфектният вид на твоите дрехи е гарантиран, за да се наслаждаваш пълноценно на цветните моменти от живота надеждно защитена.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти