Посланик на успеха и красотата: Веселина Делчева

Веселина Делчева
Снимка: Светослав Караджов за списание EV

Вече ви представихме част от прекрасните дами, които са посланици на стила и красотата за модерната градска дама. Това бяха Стефи, Вера, Ася и Дени. Сега е ред да ви запознаем и с поредната очарователна грация – Веси. 

Казвам се Веселина Делчева от София, на 28 години. Работя в оптична компания като продавач-консултант. В свободното си време обичам да се снимам, да пътувам и като всеки млад човек да се забавлявам до зори.
Вижте как Веси се преобразява от работещо момиче в стилна градска дама

Любимият ми козметичен продукт е спирала и фон дьо тен.

Да имам личен стил за мен означава, когато ходя по улицата, хората да се обръщат след мен.

Моята рецепта за перфектната визия включва да се радвам на живота

Вечер след работа се зареждам с положителна енергия, като общувам с приятели и имам нови преживявания с тях, като да решим в 22ч. в петък вечер да тръгнем за морето, минерален басейн или някоя друга щуротия.

Това, което ме кара да се чувствам специална като жена е, когато получавам цветя без повод и причина, просто защото някой мисли за теб.

Друго, което искам да споделя за перфектната визия е, че тя до голяма степен зависи от храненето. А то зависи и от родителите, които трябва да го възпитат в децата си. Според мен храненето трябва да е умерено, без да се прекалява с нищо и да не се залита в „модерните“ течения спрямо диети и т.н. Свободен дух в здраво тяло и ясен поглед за живота и целите в него – това е нужно.

А що се отнася до визията ми, като всеки млад човек за мен е важно да изглеждам добре, но за съжаление, кожата ми е много проблемна. Затова за мен фон дьо тенът е от изключително значение.

Той трябва да е покривен и в същото време с лека текстура, да не омазнява кожата и да не ѝ „тежи“. Намирам новият продукт на Мейбълин за доста подходящ и затова го използвам всеки ден.

*Спонсорирано съдържание

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти