Любовни тенденции в маникюра за пролет 2016

Лилия Огнянова

Нито свети Валентин, нито 8-и март са единствените поводи, за които да си позволите да се поглезите с маникюр и прическа. Това трябва да е нещо, което правите периодично и лично за себе си – за вашето самочувствие и усещане за женственост.

Все пак, наближаването на 14-и февруари може да ни подсети да не занемаряваме външността си, както и да освежим визията с нещо модно и приятно.

Ще ви дадем две предложения за по-красив и интересен маникюр.

Разбира се, самите вие можете да проявите творчество и въображение и да промените по ваш вкус дадените примери.

Ето и тях

Маникюр със сърца

Има нужда от лак основа, лак с лъскави частици, стикери за нокти със сърца или лак със сърца, един основен цвят – червено, лилаво или друг по ваш избор.

Оформяте добре нокътната плоча, нанасяте основа, след което избирате кои нокти ще са с основен цвят и на кои ще бъдат сърцата. Безимен и палец могат да бъдат в червено, а останалите може да са с частици. Нанасяте два пласта червено и внимавате да не ги размажете.

След което лакирате останалите нокти с лъскави частици и слагате сърцата. Ако те са лепенки, трябва преди това основата да е изсъхнала, за да ги залепите добре и върху тях да нанесете частиците. Когато всичко изсъхне добре, завършвате с прозрачен топ лак.

Маникюр "Любовен отпечатък"

Начинът на правене е труден. Лакирате всички нокти в избрания от вас цвят, като нека безименния пръст да бъде в светли тонове. Парче тиксо се залепя за лепящите си страни и в ъгъла на прегъването изрязвате сърце наполовина. Отваряте тиксото и залепвате цялото получило се сърце върху пръста, който вече е с напълно засъхнал лак (това е много важно).

На отделно листче слагате капка черен или тъмно червен лак и карате партньорът ви да опре пръста си в него. След което се оставя отпечатък върху пръста с тиксото, то се маха и отдолу ще остане красив пръстов отпечатък във формата на сърце.

Можете да видите точно изпълнение на техниката във видеото по-горе, както и да откриете още една интересна идея за сърца на точки.

Прочетете още:

Маникюр: тенденции есен/зима 2015-16

Как да си направим "плетени" нокти

Никой не е по-голям от часa ми за маникюр

Съвети за перфектния маникюр

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти