Кога жените се чувстват най-привлекателни

Все повече представителки на нежния пол биха подчертали краката си, а не толкова деколтето
Снимка: Thinkstock

Ново международно проучване разкрива, че летният загар, френският маникюр, къдриците и опушеният грим са сред най-любимите оръжия на жените, когато искат да бъдат по-привлекателни.

В анкетата са участвали 1000 жени, като най-уверени във визията си се чувстват онези запитани, които залагат на класическия и елегантен силует, съчетан с умело подбран макияж.

Много от дамите намират, че правата пола, по-прилепналата блуза и токът (над 8 см) ги карат да се чувстват по-сексапилни.

Данните показват, че повечето жени не държат на по-дълбокото деколте, но на драго сърце биха подчертали подобаващо краката си с по-къса дължина на полата (роклята) или втален панталон.

Експертите допълват, че голяма част от дамите днес се интересуват от модните течения и постоянно четат специализирани списания и сайтове, но въпреки това класическата линия винаги остава разковничето в това да се чувстват комфортно и атрактивно с дрехите, които носят.

По отношение на грима болшинството харесват тъмния и опушен грим, а всяка пета жена не пропуска да подчертае погледа си с очна линия и спирала.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти