Усещане за Италия

Усещане за Италия
Снимка: Thinkstock

На 18-ти септември италианската емблематична марка за модерни дамски и мъжки чанти и аксесоари отвори врати и у нас. 

Елегантният магазин се намира на партерен етаж в The Mall (бул.Цариградско шосе, София), близо до централния вход.

Най-сетне и българската публика ще може да се порадва на италиански дизайн на напълно достъпни цени. Марката CARPISA отдавна е популярна в Европа със своите над 600 магазина, като гамата, която предлага е наистина широкообхватна.

Най-широко застъпена е колекцията от дамски класически и модерни чанти и портфейли в пълен синхрон с тях, но и господата има какво да намерят за себе си - бизнес, компютърни, ежедневни мъжки чанти и стилни портфейли.

Куфарите на марката се радват на международна популярност заради своята здравина и съвсем достъпна цена. Аксесоарите пък са наистина неизброими - колани, шалове, ключодържатели, несесери, кутии за бижута, чадъри, дори обеци и часовници.

Търсете зелената костенурка на Carpisa!

Колекция есен/зима е под мотото "Italian feeling", което може да се преведе и като "Усещане за Италия".

Цяла плеяда талантливи италиански дизайнери творят колекциите в централата на Carpisa в Италия.

Вдъхновението им за този сезон идва от идеята да опишат във вид на красиви чанти традиционните аромати, чувства, усещания, които атмосферата на Италия създава - пейзажи на италианското село, от където тръгва всичко - гроздето, от което се прави ароматното италианско вино; доматите, от които се ражда прословутата италианска доматена салса, (а да не забравяме, че италианците дори имат празник на домата); лимоните, от които се приготвя фамозния диджестив "лимончело"...

Цветовете са разнообразни като есенен пейзаж - както есента обагря в най-пъстри краски дърветата, така и чантите на Carpisa през този сезон са в модерни, същевременно в пълня хармония с природата цветове - канелено, бордо, нежно бежово, котешко сиво...

Гамата от продукти глези с разнообразие от модели и цветове съвременната дама. Затова е възможно някой да остане с усещането, че продуктите на Carpisa са само за дами.

И би сгрешил, защото колекцията от мъжки бизнес и ежедневни чанти също впечатлява. Във връзка с настъпилата нова учебна година, не можем да не пожелаем "На добър час" и на нашата публика от млади хора с колекцията "Young" на Carpisa. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти