Очарованието на семплото облекло

Очарованието на семплото облекло
Снимка: Thinkstock

Има няколко изпитани начина да се обличаме семпло и все пак да привличаме вниманието на околните. Не е нужно да носим ярки и екстравагантни дрехи, за да се отличаваме. В днешно време повечето мъже предпочитат жени, които се обличат по-ненатрапчиво, но все пак стилно. Ето и някои трикове.

Носете дрехи, които подчертават формата на тялото ви  Всяка жена може да постигне  удивителна визия, като се съобразява със собствената си физика, но не прикрива изцяло силуета си. Ако носите дрехи, които скриват формата на тялото ви, не се учудвайте, че ​​не привличате внимание. За да се избегне това, се уверете, че сте избрали да носите дрехи, които наистина подхождат и подчертават силуета ви. Така всеки ще забележи, че сте красива. Освен това, вие ще се чувствате по-уверена и комфортно в дрехите, които носите.

Когато Edna жена влезе в някоя зала, хората виждат първо облеклото и нейната осанка, но след като тя започва разговор с някого, хората виждат грима ѝ. Така че, ако искате да впечатлите всички, без сте натрапчива провокативна, можете да привлечете вниманието с добър грим! Добавете очна линия, нежен нюанс червило и спирала. Лицето ви ще бъде въплъщение на елегантност и класа и никой няма да забележи, че сте облечена с нещо семпло.

Знаете ли кои цветове ви отиват? Ако се обличате с дрехи в гамата, която подхожда на очите и тена ви, неминуемо ще привлече вниманието на околните, независимо от модела на роклята или костюма.

Аксесоарите могат да придадат ефектен вид дори на най-семплия тоалет. Обеци, гривни и огърлици, подбрани със стил, със сигурност ще привлекат вниманието на околните. Но не се ограничавайте само с бижута. Винаги можете да носите изкуствена коса, шикозни шалове и шапки, слънчеви очила с красиви рамки, за да привлече погледите върху вас! Дори ако носите черна риза с дълъг ръкав и панталон, аксесоарите са задължителни.

Накрая, намирането на модна икона, особено от миналото, ще ви помогне да успее да привлече вниманието и  в скромен костюм. За съжаление, много от нас мислят, че само жените около 50-60 годишна възраст могат да се обличат скромно. Но ако сте 20 -годишно момиче, което иска да се облича семпло (особено в ежедневието), няма за какво да се срамувате. Просто открийте своята модна икона, която може да ви вдъхнови за начини да се обличате скромно, но да изглеждате атрактивно.

Ако предпочитате да се обличате семпло, следвайте тези съвети и вие със сигурност ще привлече вниманието. Ако имате някакви други съвети, моля да ги споделите с нас.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти